Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Smešno je kad ti sa toliko žena pričaš o tome. Xf
e, jebiga, ja pitao za džgericu u skrami prvo, al nisu imali skramu juče, tek sutra stiže
ja kupio svinju.bilo je ili svinja ili komp i onda sam nadglasan u korist svinje.a komp mi koci nema mu pomoci.imam win 10, prosli put sam se zajebao pa sam instalirao win 7 preko 10 a desetka otkrila nelegalan softver tako da nije radilo nista.sad planiram ponovo da instaliram 7 al ne znam kako da skinem ovu desetku prvo
sve bitno što imaš prebaci sa C:\ na D:\
onda stavi 7 na fleš, pokreni instalaciju i izaberi da prvo formatiraš C, pa tek onda da instalira na C
to sam i uradio.obrisao onom gumicom sve na ce-formatirao. i onda kad sam instalirao 7 komp mi otiso u kurac.
Što ja ne kupim svonju jbt. Isplati li se to mnogo ili je fora znam šta jedem?
Па исплати се кад узмеш велику свињу па имаш и месо, а и изнутрице од којих правиш кавурму и пихтије. Плус истопиш маст у чварке. А и како већина људи код нас је једе месо сваки дан, месо ставиш у замрзивач и прегура се зима. А и свакако је јефтиније него да трчиш стално у продавницу. А и добро је да бринеш око евентуалне несташице меса или поскупљења.
У мањим местима људи још увек кољу свиње да имају меса преко зиме.
Ako uzmes malu svinju onda se ne isplati
Hahahahaha kakav idiot jebem ti krv
Zadnje 2 strane ove teme preobjasnjavaju
Dok u vecim mestima ljudi ne kolju svinje da bi imali mesa preko zime nego ih oblace u karirane kosulje, setaju parkom i okume se sa njima
Mala svinja nema iznutrice, nisu stigle da joj porastu. Xd
NASMEJTE SE NA MOJ POST JA SAM DUHOVIT A FENDER NIJE HAHAHA BOLJI SAM OD NJEGA
Браво, геније! Како сам могао да сметнем с ума да их у већим местима кољу по ходницима зграда, срам ме било.
hahaha ja sam se nasmejao na svinju u košulji i pre nego što si naglasio da je smešno
Nista ne razumem kako ste sa zlobnih likova dosli do svinje u kosulji ali umirem od smeha aaaa ludim
Ali si zato smetnuo s uma da u vecim mestima postoje i kuce i dvorista i ljudi koji se bave usluznom delatnoscu i zovu se MESARI(prim aut: od srpske reci meso). Osim ako pod vece mesto ne mislis na njujork
Inače, kad smo se već dotakli svinja i košulja u isto vreme, dobili ćale i njegov gazda prošle godine svinju kao kompenzaciju baš za neke košulje. Prvo htedo da se ugušim od smeha, al onda sam dovezao mesara sa cvetkove pijace kući, on to isekao u trpezariji za dva sata, podelio u posude - ovo najbolje je za šnicle, ovo vam je za kuvanje, ovo masno za čvarke, ovo iznutra za kavurmu, posle petočasovne akcije je pola svinje bilo u zamrzivaču i po gotov lonac kavurme i čvaraka, prelepo je bilo
Radj cenim da na ovo mislis? Ja sam cuo prosle godine izasla mi sponzorisana objava dok sam drkao na slike neke studentkinje iz jagodine kazu pusi kurac samo ako cuje da imas stan bez svinje u beogradu
https://vukajlija.com/forum/teme/72302-glasanje-za-najzlobnijeg-lika-na-sajtu?strana=5#post_3816341
ahahahh moraš biti iz malog mesta da bi imao svinju jbg