Prijava

U dečijoj igraonici Don.

Dok Tilmo cirka pivo.

A Tilmonica čuka po telefonu.

I Tilmo Junior trčkara oko i između vas.

свака озбиљна расправа треба да почне тек кад фендер проспе податке из евиденције. све до тад је нагађање.

Ne, jezivije mi je u fensi kafani tipa stara pesma

Fender ima sve tacne podatke. Iz 1984-e.

Dobro ps, gubiš se malo sad.

Rekoh izvini sto te poredim sa mrkom. Nemoj da siliš sad.

U beogradu xd

Зар није Риха причао да пали негде у Скандинавију?
Свеједно, ево нпр. Селт је обишао цео свет и не видим да му нешто недостаје блеја у Србији. Усталом, коме се иде у иностранство, нека иде. Коме се враћа, нека се врати. Развлачите беспотребну причу.

uraczaganje
U beogradu xd

AAAHAHAHHAHA

доста програмера се вратило овде, углавном они који су укапирали да зарађују готово исто, па не морају да живе преко пола света од породице и пријатеља. кад пресаберем ко се није вратио, а да га знам, то су углавном они који никад нису ни били нешто везани за домовину из различитих разлога или су евентуално амбициозни толико да циљ који имају могу да остваре у две-три земље на свету. а ако неко ради овде за минималац, а има прилику да ради за минималац и да заради за кућу и пристојну пензију на другом месту, па то тешко да је уопште дилема. две главне ствари које видим као демотив за одлазак преко (поред напуштања домовине и пријатеља) су клима и удаљеност од домовине. што би рекло да бих сутра могао да се преселим у италију или јужну француску, али за норвешку или аустралију бих морао да имам јако добар разлог.

Sve dok ti ne zatreba drzava. Onda shvatis da u bolnici nema hirurga za decu. Da se bolest leci jos 2 meseca, a da je lista cekanja godinu dana. Krenes da nekom tutnes 500 evra, i dok ukapiras kom lopovu, prodju ta dva meseca i onda iscuri 100.000 evra da se to popravi i za popa jos 500 evra.
Pre petnaestak godina, u ovoj zemlji je bila lutrija, da li ce sutra biti leba, da li ce ti iskljuciti struju dok nesto radis, garderoba nam je bila 10 godina stara, a bela tehnika 20, plocice 30 godina. Ima ovde lobanja koji bi da vrate ta epska vremena. E to je vec prajsles.
Brale odoh tamo da vidim da li je bolji balans posla i zivota. Ako ga nema, eto me nazad. Ako slucajno Srbija potone dok nisam tu, ispascu mudar.

ваљда ћеш да плаћаш овде приватно здравствено осигурање. неко скупље ће ти покрити и трошкове лечења у иностранству. исто би морао и у америци, а у зависности од визе и у многим другим државама.

Pa I ovde se trenutno ide na sistemsko sjebavanje drzavnog zdravstvenog sistema,ko ima para lecice se ko nema jbg.

Ako muz i zena imaju minimum 150k primanja i siguran posao, onda je ludost otići negde preko.

Sve ispod tih kriterijuma, a imaš opciju i gde da odeš preko, a ostaješ ovde je ravno samoubistvu

Tvojoj zeni ostaje 53 k da zaradi?

ваљда ћеш да плаћаш овде приватно здравствено осигурање. неко скупље ће ти покрити и трошкове лечења у иностранству. исто би морао и у америци, а у зависности од визе и у многим другим државама.

Daj link.
EDIT: http://www.generali.rs/fizicka_lica/zdravlje_i_nezgoda/lecenje_u_inostranstvu.899.html
xm. ja vec imam ovo cudo, nisam znao

Daj link.

ја имам ђенерали, не могу сад да тражим папире шта је све покривено. али изгуглао сам нпр. ово.
ЕДИТ: ок, видео сам да си нашао.

truc posto da mi nadjes u milanovcu one stapice swislion sto su punjene kremeom iz izgeldaju kao tanak kurac pun govana

Zasto, ali jebeno zasto, ludi ne koriste to djenerali osiguranje, za lecenje dece, ovde u Srbiji? pretoricko pitanje