imućan u inostranstvu VS ostati kući siromašan i rakijati sa društvom

1. јбг, не иде више нико кроз милановац откад су пустили део аутопута.
    ЕДИТ: јеботе, кад откуцасте десет постова.

2. Tanak kurac pun govana nas proganja

3. ja se secam i onog ako znate TAKA sa cokoladon za vreme bombardovanja isto takovo prozivodilo pa mi uzmemo po dva taka i branimo se od gelera kad lete i bombi

4. Da to je tanak kurac pun govana nije niko drugi

5. tanak kurac pun govana pobedio vraga

6. Zoran Kalezić pobedio tanak kurac pun govana

7. kakav li kurac zoranu kalezicu

8. Čar na dar je jebeni dobar

9. kratak, a debeo - ko top, i kad jebe, ženama ispadaju oči

10. zamislite vrh kurca zorana kalezica se otvara onako malo kao ona muzicka cestitka i peva hej mostovo na moraci

11. kao rupica mu se otvara gore kao ustasca osmog putnika dok je mali i peva :D

12. Ta pesma vise nikad nece biti ista

13. zoran kalezic oblaci kurac u mali frak kad gostuje po evropi i peva

14. Sta mislis o Merimi Njegomir

15. zamislite vrh kurca zorana kalezica se otvara onako malo kao ona muzicka cestitka i peva hej mostovo na moraci

To Nešo Lutovac peva, nema veze sa Kalezićem.

16. Da dam master jebeni, jebo me on kamenom uglavu, pa ću da idem za Slovačku 3 meseca. Imam i društvo taman. Aukurac.

17. zoran kalezic kada ima erekciju njemu se kurac ne dize ide u suporotnom pravcu pravu mu rupu u telu zoran kalzeic jebe rupom

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.