imućan u inostranstvu VS ostati kući siromašan i rakijati sa društvom

1. Tebe mi najlakše da poprskam kod ovakvih prozivki ozb.

Zivojin Misic
    Dugo nisam video veceg imbecila al ozb

https://i.ytimg.com/vi/qZme4nN4Pz8/hqdefault.jpg

2. Odo u dečiju igraonicu na pivo.

3. Mada, ciganski je da udaram na fizički izgled. Grize me savest sad.

Izvinjavam se ps.

4. Bas smo se sad skupili ovde u decijoj igraonici "Don" nas 15 preljutih glava pijemo strano pivo zene nam drkaju telefone i mislili da dodjemo u nis da te nazovemo raznim nadimcima po crtanim junacima da places ali posto si se izvinuo ok je oticicemo na ringispil da skidamo paju ipak

5. Izmislio sam ime da deluje kao zajebano neko mesto gde se skupljaju donovi koji parkiraju svoje sluzbene poloe 1,4 al vuku ko besni ispred razumes glup si jbg ne moze covek ni da te isproziva kolko si glup

6. jedva cekam da napunim 40 godina i da prozivam ljude na osnovu fizickog izgleda

7. Nemoj miki nazvace te brzim gonzalesom

8. meni je ovo dobra spika.cirkanje u igraonici sa jaranima
    ode neko sa detetom u igraonicu i ocekuje da ce se pojaviti sundjer bob i reci cao drugari,a ono umesto toga 5 likova pije pivo i prica o muslinu.jedan od njih fura dolce i gabana maju sa pijace,a drugi republika srpska krajina.

9. Nemoj miki nazvace te brzim gonzalesom

Da znaš da sam ga gotivio kao klinac.

Da se reimenuje tema u Imućan u inostranstvu i nemati život vs ostati kući siromašan i rakijati sa jaranima (5 likova pije pivo i prica o muslinu.jedan od njih fura dolce i gabana maju sa pijace,a drugi republika srpska krajina).

Sanitarni ga ojebo sa ovim.

10. A izmislio si Don, ok.

11. Dobro.

Da se vratimo temi, bez spema molim.

Zakljucak je da je bolje ipak otići u inostranstvo, osim ako nisi deki ciganin.

Hvala.

12. А јбг, ко није био у иностранству да ради, не може да прича. Једно је кад си туриста па ти је све лепо тамо где одеш, а друго је кад сваког дана мораш да будеш тачан у свему као швајцарски сат: од доласка на време до испуњавања обавеза.

Некоме одговара, некоме не одговара. Неко се снађе као Селт, Бушидо, Риха, Видра, а некоме тамо недостаје нпр. циркање са ортацима у дечјој играоници па се врати.

Da se reimenuje tema u Imućan u inostranstvu i nemati život vs ostati kući siromašan i rakijati sa jaranima (5 likova pije pivo i prica o muslinu

Јок, море! Непотпун је наслов. Требало би овако:

Бити имућан у иностранству и немати живот - остати у Србији, бити сиромашан и ракијати са јаранима - бити имућан у иностранству имати живот - остати у Србији сиромашан да једва имаш за Интернет на ком кукаш како је овде лоше, али да ни у иностранству није боље и немати никакав друштвени живот

13. Najveci strah u zivotu mi je da me neko veze za stolicu u nekoj fensi kafani i da sam za stolom sa fenderom i tilmom dva sata al da sam skroz vezan da ne mogu da ih udarim nego moram da ih slusam sta pricaju(alternativa neki bend tipa blah blah, sao tome i principe itd)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.