Al bi bilo dobro da je umesto Brstine Bogdan Diklic, umesto onog jadnog sto glumi drzavnog tuzioca Dragan Micanovic, Cvijanovic da je bar jedan od onih zandara, a umesto Djuricka Svetozar Cvetkovic. Sergej Trifunovic je bio rodjen za ulogu onog umetnika. I naravno Kicica zameniti sa bilo kime, tipa Bosko Bubamara iz porodicnog blaga.
Edit. Raze Serbedzija da bude general peder ili Miodrag Krivokapic. Miki Manojlovic da bidne Trnavac. Jezdica smeniti Dejanom Lutkicem. Za Vrangela je trebao neki visok, mrsav, suvonjav, tipa Desko iz srecnih ljudi, ali on nije taj kvlt, on je vise za nekog random oficira.
ja sve tako mislim više puta da umro predrag ejdus bože teram čoveka u grob vitalnog dobro ne baš vitalnog al dobro tako mu se produžava ustvari život ili kad ga sanjaš da umro
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Haha ova tema postaje tema za Ubice moga oca lagano kad prodje nedelja
UZO BJELA PARE A??? HAHAHAH PA UZO JEBIGA
malo je opao kvalitet u 9ep ali i dalje je najbolja serija u evropi
Al bi bilo dobro da je umesto Brstine Bogdan Diklic, umesto onog jadnog sto glumi drzavnog tuzioca Dragan Micanovic, Cvijanovic da je bar jedan od onih zandara, a umesto Djuricka Svetozar Cvetkovic. Sergej Trifunovic je bio rodjen za ulogu onog umetnika. I naravno Kicica zameniti sa bilo kime, tipa Bosko Bubamara iz porodicnog blaga.
Edit. Raze Serbedzija da bude general peder ili Miodrag Krivokapic. Miki Manojlovic da bidne Trnavac. Jezdica smeniti Dejanom Lutkicem. Za Vrangela je trebao neki visok, mrsav, suvonjav, tipa Desko iz srecnih ljudi, ali on nije taj kvlt, on je vise za nekog random oficira.
Ma gde bre
Ko je još mislio da je Mikiman Ojlović umro prošle godine
Ja, sve mi se činilo da je umro dok se snimao mali svet
ja sve tako mislim više puta da umro predrag ejdus bože teram čoveka u grob vitalnog dobro ne baš vitalnog al dobro tako mu se produžava ustvari život ili kad ga sanjaš da umro
bjela care!!
naduvaj nam kare komunisticko govno
ban PANCERA za vredjanje elite, pozz
Spremte se spremte
дауни
Odi dedi
Jebe Kičić
како можете да гледате ово ја пустио ево грчим се од блама
Druze igras daun igrice na cetu bezi s ove svete teme nisi kompetentan
па нисам компетентан, немам довољно хромозома
Kaludjer moj brat
Puno mi srce