oh no shit my god opet sam zakasnio da gledam.puuu.nema veze sad cu da odgledam na kompu sve od pocetka pa cu sutra da skinem zadnju.nemojte da spojlujete
ја не верујем да су неки људи оволико глупи, маестро јесте глуп и изгледа тако али стално као нешто тролује људе ко да је златно доба ремета и смарета па не знам дал стварно гледа ово смеће или навлачи неке који су заиста глупи типа бохор и космополита
oh no shit my god opet sam zakasnio da gledam.puuu.nema veze sad cu da odgledam na kompu sve od pocetka pa cu sutra da skinem zadnju.nemojte da spojlujete
Druze gledas selo gori bezi s ove svete teme nisi kompetentan
go kičić, trebaće mi vremena da se oporavim od prizora
Nemoj ti da ulazis na temu
Druze propustio si ovo bas me boli kurac da zbog tebe jednog ne spojlujem samo se skloni s teme nemoj citati i sve ok
Овај Бјелогрлић душе нема. Поби иђе ишта пишки чучећи.
Druze pitas ljude po forumu jel gledaju seriju Meso bezi s ove svete teme nisi kompetentan
kako mi je sad krivo sto nisam gledao...
Маестро бо, јадан си.
Jao Đoda kad kaze ja znam kolko kosta dva, tri piva jedno ne secam se ha ha ha
Pozdrav za Kosmopolitu
Evo kraj reklama
Kad kaže Dragojlo mislim nemoj se ljutis hahahaha mi svi u vrisak
sve to jeste ali ipak sin dragan je legenda
ја не верујем да су неки људи оволико глупи, маестро јесте глуп и изгледа тако али стално као нешто тролује људе ко да је златно доба ремета и смарета па не знам дал стварно гледа ово смеће или навлачи неке који су заиста глупи типа бохор и космополита
Čiča ovo granje kad bi upalili bila bi velika gomila žara je l tako
Beži Marko u kurac bre
kolko bi varnica bilo kad bi sve ovo upalili
Ahha marko
E ali kako na pocetku Kicic ima ovaj tik sa brkovima haha brate stvarno da se covek preznoji :D