Мене баш оцена одбија од гледања серије. Срби глупи свему домаћем препумпају оцену. Отворена врата, роде, државни посо, Андрија и анђелка, надреалисти шугави све скоро преко 9. Немањићи кад се буду емитовали имаће чисту десетку. Циганисање класично.
mene to cudi kako je neko ko zna da koristi net mogao da da 10 ovoj seriji.makar je bolja od turskih serija.turci posedaju na kauc i snime 5 epizoda za dan
Како се зове та маестро?
marina cosic
ма знам зајебам те
хД
Đe ima da se skine ovo
Pretpostavljam da će se lik Marije Oršić pojaviti u seriji
jel zna neko koja je ono pesma na pocetku prve epizode kad bjelogrlicu sviraju na uvce u kafani pa dolazi kolega da se upozna sa njim.
Pukni Zoro
nije.mnogo je slicna svilenom koncu
Зашто лепо не гледате Peaky Blinders и Boardwalk Empire? Очигледно да је ово Бјелогрлићева прејадна копија тих и још три, четири серија вероватно.
Tesko da je prejadna kopija, ocena na imdb-u samo skace i dostigla je 9.6
Da da dečko moj
Sjebaćemo i Bekstvo iz Sosenka
Мене баш оцена одбија од гледања серије. Срби глупи свему домаћем препумпају оцену. Отворена врата, роде, државни посо, Андрија и анђелка, надреалисти шугави све скоро преко 9. Немањићи кад се буду емитовали имаће чисту десетку. Циганисање класично.
знам кад је пујо шотка организовао оцјењивање Убица мог оца.. Cјебао им оцјену начиcто ;D
Otvorena vrata su remekdelo budalo
Remedelo XD
mene to cudi kako je neko ko zna da koristi net mogao da da 10 ovoj seriji.makar je bolja od turskih serija.turci posedaju na kauc i snime 5 epizoda za dan
Добра сцена то.
Ево интересантан текст који појашњава причу о опијуму који се појављује у серији.
http://pescanik.net/radanje-balkanske-kolumbije/