Prijava

Извини, пронашао сам се у ово босанку, јбг.

pfffff cela epizoda bez mustafe

a kako lepo kad dara i giga moravac ručkaju omatoreli

Lauš ubija za ovo malo vremena što dobije.. Fantastičan glumac, odskače dosta od ostalih

trebo je laušević da bude kaluđer
trebo je bilo ko samo ne gordan kičić

Istripovao sam se kako i zasto kraljev rodjeni brat kenja o Tuli, a sad kontam da mu je to iz sprdnje pricao doktor koji je glavni Tuljan pa ga istripovao

trebo je laušević da bude kaluđer
trebo je bilo ko samo ne gordan kičić

A sin dragan lololo

ahahahaha pa i on bi bio bolji od ovog netalentovanog majmuna

Бранимир Поповић је рођен за улогу Калуђера.

jel ubica violete djukic i onog fotografa Avram ili nije?

два и по глумца сам сабрао у овој серији

https://www.mycity-military.com/Kantina/Senke-nad-Balkanom_9.html

Ako neko ima neke nedoumice neka cita ovo xD
Prebolesnih fanova ima na ovoj temi i predojajnih teorija.

Маестро ♦
Alo mamu ti jebem bosansku kako si znao pola sata ranije

Sabane 7 dana se pise ko je sjekac, btw. nisam ja bosanac, mama mi nije bosanka, ne jebes.

:(((

hahah sta je ovim ljudima prave neke dijagrame,mape.bas su ozbiljno shvatili ovu seriju

два и по глумца сам сабрао у овој серији

Ne znam ko je ipo, mozda jezdic, al dve bratine su Viktor Savic i Gordan Kicic. Bratine

Klasican primer marketinga koji pravi famu oko uglavnom potpuno fiktivne i istorijski netacne serije. Malo sam procitao po novinama i usrao se od smejanja i nepoznavanja osnovnih stvari.

Pogledao polovinu prve epizode i ugasio. Kad sam video da u tadasnjoj kraljevini masona Aleksandra Karadjordjevica ruski protivnici masonsko-jevrejske crvene revolucije cine ozbiljan faktor, to je bio otprilike trenutak kad mi je zakrcao stomak.

Najgori su ti sto pljuju po seriji jer nije istorijski tacna. Pa nije ni poenta da bude istorijski tacna, nije ovo dokumentarac. Postoji nesto sto se zove umetnicka sloboda, a u konkretnom slucaju se serija zasniva na nekim istorijskim cinjenicama koje se romantizuju i dalje razradjuju fikcijom.
Sve se bojim da Peaky blinders verno oslikava Britaniju s pocetka 20-og veka pa opet svi drkaju na seriju i ne javljaju se britanski mrsomudi da palamude kako serija nije istorijski tacna. Evo bas je Birmingem bio onakvo ruglo od grada i ljudi nosili zilete i sekli masovno druge ljude po ulicama nekaznjeno, tu malo mafijali pa zavladali Londonom, Pablo Eskobar mala maca za njih. A ta serija se samo idejom zasniva na par istorijskih cinjenica, dok je sve ostalo fikcija.
Isto i Boardwalk empire. Zasnovano na stvarnim likovima, ali vise od 50% dogadjaja i seriji je fikcija. Ali opet nema milion tekstova u Americi kako ne treba gledati seriju jer Al Kapone nije te i te godine bio u tom mestu nego u ovom, i nije ovaj ubijen na taj nacin nego na onaj.
Samo kod nas se svi u sve razumeju, pa kad procitaju na wikipediji dva clanka o Djordju Karadjordjevicu misle da su kompetentni da ocenjuju nesto kao govno ili kvalitet u zavisnosti od toga da li verno prikazuje stvarne dogadjaje ili ne, a pri tom sami nemaju nikakvo znanje o tome sem dva procitana clanka na wikipediji. Pri tom zaboravljaju dve stvari:
-niko ni ne pretenduje da serija bude istorijski tacna, vec je u pitanju fikcija koja se zasniva na nekim istorijskim cinjenicama
-nikog ne boli kurac sta misli glupavi Srbin koji misli da je kompetentan da komentarise sve i svasta na osnovu necega sto je nacuo negde iako zapravo ni o cemu nema pojma

серија је направљена како би полудебилни народ испред тевеа рекао:
-видиш да је и тад било нормално да се мушкарци јебу у дупе
-видиш да је и тад било нормално да су све жене курве
-видиш да је и тад било нормално да се пола београда дрогира
-видиш колка су говна ови руси и тад били
-видиш да македонци ни тад нису били срби

говно серија

Bitno je da su srbi glupi

gledam ja seriju i ništa od ovog što išmih reko mi nije palo na pamet. uglavnom mislim kako najzad u nekoj našoj seriji lepo snimljene, onako svetski, scene i pucačine i jebačine.
razmišljam kako je to moglo bolje da ispadne da je bio bolji izbor glumaca i da bjelogrlić sam sebi nije dao glavnu ulogu.
a ovo da je narod koji gleda serije poludebilan, pa dokle više? zbog takvog mišljenja onaj som šotra pola serije santa marija crta gledaocima ko je bio laza kostić jer niko od nas debila za njega nije čuo.