Prijava

па јесте серија за дебиле

kad kise u okeanu i senke na balkanu koga briga ko nocas place

Odlicna serija. Odlicna zadnja ova

ФЕНДЕР АЛЕРТ

1. Живковић као историјски лик заиста јесте био педер, што се може наћи у историјаким изворима. Такође, био је и припадник организације Бела рука, која је краљу Александру била главна за добављање информација о Црној руци. Са те стране серија прилазује Живковића као сплеткароша и Дугалић одлично носи улогу, као што је то својевремено чинио у серији "Династија Обреновића" када је глумио официра Црне руке.

2. О томе да је Југославија трговала опијумом нигдје није могло да се сазна у уџбеницима историје. Тек након емитовања серије почело се писати и причати о овоме, што је појаснило одакле дјелимично незадовољство македонског живља према Краљевини Југославији. Самим тиме, појашњава се и улога коју су имали атентатори на краља иако је тешко схватити прави разлог и позадину убиства у Марсеју.

3. Сцене секса и наркоманије нису приказане у смислу популаризације истих него у смислу карактеризације ликова гдје се жели истаћи раскалашан и хедонистички начин живота богатог друштвеног слоја. Све ово не треба да буде мотив гледаоцу, него нешто што ће изазвати реакцију на лик који ужива поменуте радње.

4. Мијешање фикције и реалности у сваком случају подстиче гледаоца да потражи нове информације и заиста научи нешто ново, што и сам Бјелогрлић истиче да му је био циљ. То што ће неки гледаоци неке ствари из серије усвојити као историјске чињенице, то само говори о њиховој површности и такве би требало упутити да поново погледају Бољи живот, Срећне људе, Белу лађу или пак Породично благо и дасе сити исмију Ђоши, Тики, Шојићу иако не схватају да тиме исмијавају заправо саме себе.

Tačka četvrta - idi i upucaj se molim te.

Procitacu ovo Mitketovo kasnije

Au kakav "ako ne misliš da su milan i margita bogovi idi slušaj cecu" post

Па написах горе фино Фендер алерт. хД

митке не лупај. не можеш унети људе који су постојали у приче које су измишњене. у том случају измишљаш и имена

То што ће неки гледаоци неке ствари из серије усвојити као историјске чињенице, то само говори о њиховој површности

браво, навео си разлог снимања ове сплачине

бјелогрлић масон послат да нам прекраја историју

Разлог је прије свега забава, да се не лажемо.

Ko jebe nepismenu bagru. Serija će tako uticati na glasače Vučića ex Miloševića a oni su nebitni
Pa druže za njih je Dnevnik 2 svetinja pišaj bre

Ko jebe nepismenu bagru. Serija će tako uticati na glasače Vučića ex Miloševića a oni su nebitni

такви ће нам земљу водити још 234 године па нису баш небитни

Ako hoće nema nam pomoći svakako tako da je serija tu manje bitno

Kad cete shvatiti da treba da vas boli kurac. Stoka cita informer? Boli me kurac ne citam ja. Stoka radi za 12 hiljada pravi sundjeraste klompe one? Boli me kurac ne radim ja.

One stvari koje te doticu gledas da ih iskobeljas nekako, jebe mi se da tandrljam mekiku oko nekih stvari koje ne mogu promeniti.

Gleda ti se serija gledaj, ne gleda ti se, nemoj gledati, tesko da je snimana serija kako bi kulturoloski preporodila ovu napacenu zemlju koja svega ima i uvek je najbolja u svemu, al dusmani nas uvek zajebu.

Сви као шокирани сексом и сценама бруталних убистава, а порнографија нам буквално из фрижидера искаче. Дневници пуни вијести из црне хронике, жута штампа доживљава златно доба, а курве дефилују по телевизији ваздан, и о томе нико ништа не говори. Битно је да смета једна серија, то је највећи трн у оку нације. Чисто лицемјерје.

Нисмо бо у Ирану или Саудиској Арабији па да се на основу ових ситница разапиње нечији рад.

opet o opijumu, kakav bre opijum kod nas se u to vreme kriminal svodio na obijanje pusnica i kradju brasna

Gleda ti se serija gledaj, ne gleda ti se, nemoj gledati,

наравно, одгледао сам две епизоде и зауставио се на томе
овде сам наишао, видео тему па реко да изнесем мишљење као и ти као и остали