U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Није Јездић него онај Бода Нинковић, видио сам неђе омот филма са њих двојицом у екипи
јбт јездић 20 година имао тад
Иначе она два клинца из филма Србин глуми Урчина а Турчин Србина, јако занимљив податак
ULETI TI KURČINA HAHAHA
Uuuuu al ti je šukno!
Elem što se tiče filma, među najboljima ako ne i najbolji. Nego šta mislite o Balkanskim pravilima, možda nije odrađen najbolje, ali ima zanimljivu pričicu.
скочимише, познавао мој ћале овог слађана (у филму је милан) и овога што се убио у тунелу (у филму којо глуми ратног профитера а заправо је човек држао кафану ту код вишеграда) јер је и он био у вишеграду тада, после је у болници у ужицу видео слађана и причао да је оглувео јер је пала граната близу њега кад су наши рокали тунел артиљеријом и да је касније погинуо од нашег снајпера јер му је овај викао да каже чији је када је одлутао од наших положаја а слађан га није чуо, на другом месту сам прочитао да су га убили јер није знао лозинку, јебем ли га шта је тачно
дајте неки домаћи филм добар а да није маратонци или тако нешто што је свако гледао
Ringeraja XD
Tajvanska kanasta, dosta potcenjen film
Hadersfild
Edit: Ne znam koliko je mejnstrim sad postao, nemojte me kamenovati ako su ga svi gledali
noc u kuci moje majke
hocu zivjeti
itd...
definitivno tajvanska kanasta.
"Cudo nevidjeno"- crnogorci isusuju jezero da bi napravili plantazu pamuka, ali greskom u proracunu debilnog Bogdana Diklica u stvari dovode more u jezero, plus su pederi i karaju se medjusobno, ima i solidnih golih riba, brkate lezbo babe, i legendarna pesma Da umocim belegiju DO POLOVINE, DO POLOVINE!!!
Glumacka ekipa izuva, legendarni citat Petar Bozovic brkatoj babi: "Djes baba jebes li sto?"
hahahah, jao sećam se toga. Prejak film.
Okej,
Оригинал фалсификата.
po meni su LSLG najjači domaći film, drugi je "Poslednji krug u Monci", toliko mi je dobar, pogledao sam ga sigurno 5000 puta, jednom me uhvatilo i 3 mjeseca sam svaki dan barem jednom pogledao, treći je "Underground".
Мени жао што није снимљен Монца 2. Покојни Преле је спремио сценарио, мислим да је и била нека прича да ће његова ћерка објавити то као књигу.
e da, sto se toga tice, cuj ovo
https://www.blic.rs/zabava/vesti/monika-glumi-u-monci-2/dnvxg1s