Prijava

Није Јездић него онај Бода Нинковић, видио сам неђе омот филма са њих двојицом у екипи

јбт јездић 20 година имао тад

Иначе она два клинца из филма Србин глуми Урчина а Турчин Србина, јако занимљив податак

ULETI TI KURČINA HAHAHA

Uuuuu al ti je šukno!

Elem što se tiče filma, među najboljima ako ne i najbolji. Nego šta mislite o Balkanskim pravilima, možda nije odrađen najbolje, ali ima zanimljivu pričicu.

скочимише, познавао мој ћале овог слађана (у филму је милан) и овога што се убио у тунелу (у филму којо глуми ратног профитера а заправо је човек држао кафану ту код вишеграда) јер је и он био у вишеграду тада, после је у болници у ужицу видео слађана и причао да је оглувео јер је пала граната близу њега кад су наши рокали тунел артиљеријом и да је касније погинуо од нашег снајпера јер му је овај викао да каже чији је када је одлутао од наших положаја а слађан га није чуо, на другом месту сам прочитао да су га убили јер није знао лозинку, јебем ли га шта је тачно

дајте неки домаћи филм добар а да није маратонци или тако нешто што је свако гледао

Tajvanska kanasta, dosta potcenjen film

Hadersfild

Edit: Ne znam koliko je mejnstrim sad postao, nemojte me kamenovati ako su ga svi gledali

noc u kuci moje majke
hocu zivjeti
itd...

definitivno tajvanska kanasta.

"Cudo nevidjeno"- crnogorci isusuju jezero da bi napravili plantazu pamuka, ali greskom u proracunu debilnog Bogdana Diklica u stvari dovode more u jezero, plus su pederi i karaju se medjusobno, ima i solidnih golih riba, brkate lezbo babe, i legendarna pesma Da umocim belegiju DO POLOVINE, DO POLOVINE!!!
Glumacka ekipa izuva, legendarni citat Petar Bozovic brkatoj babi: "Djes baba jebes li sto?"

hahahah, jao sećam se toga. Prejak film.

Оригинал фалсификата.

po meni su LSLG najjači domaći film, drugi je "Poslednji krug u Monci", toliko mi je dobar, pogledao sam ga sigurno 5000 puta, jednom me uhvatilo i 3 mjeseca sam svaki dan barem jednom pogledao, treći je "Underground".

Мени жао што није снимљен Монца 2. Покојни Преле је спремио сценарио, мислим да је и била нека прича да ће његова ћерка објавити то као књигу.

e da, sto se toga tice, cuj ovo