APEL BOBA ROCKA LEGENDAMA SAJTA VLADU LIMARU SLANINARU AJAXU RASNOM TRULEKSU LUDOM ČAKU I JOŠ MNOGIMA DA SE VRATE

1. Teleportuj se u 2011tu da podvriskuješ na Džimija

2. Decxko neces biti manje iskompleksiran niti se osecati bolje u svojoj kozi ako pokusavas neuspesno da spustis prave ljude, idi nastavi da guras kocku u krug i nastavi da pokusavas da ispadnes saljiv pa se mozda neko mentalno zaostao nekad i nasmeje onako hehe na neki tvoj fazon

3. Nije ti Rasni ovo brate

4. Ne znam brale nisam upucen nesto puno, negde sam procitao valjda da jeste i kontao da je tako, nebitno, ko god da je retardiran je onako do jaja.

5. Jeste malo jajarski, ali deo sam alijanse koja ne bira sredstva

gamby na definiciju 'pusacica'
    WTF???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!-

pre 9 godina
    Thumb avatar
    gamby na definiciju 'Gde ces za Novu'
    Pa verovatno..............A mozda i sandra afrika iskoristi u nekoj novoj pesmi(tj projektu. Bio bi red da i ona snimi nesto, mislim riba je snimila dve pesme do sada, bilo bi krajnje vreme...:DDDDDDD

pre 9 godina
    Thumb avatar
    gamby na definiciju 'Skejterke'
    ma aj bre odvratne su!!!!!!
    ne bih ih obuo u zivotu!!!!!!
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

pre 9 godina
    Thumb avatar
    gamby na definiciju 'Gde ces za Novu'
    A:Gde ces za Novu?
    B:Ne smaraj! :DDDDDDDDDD

pre 9 godina

6. порасло дете осамосталило се, шта

7. Vau, genijalno tebra, izvuci nesto iz kao mojih prvih nedelju dana na sajtu od pre 10 godina, to ce te uciniti manje jadnim sigurno. Jel ces sada mozda izgubiti nevinost konacno? Da li te sada mama voli? Pokazi joj ovaj tvoj genijalan post, mozda ubijes dve muve jednim udarcem.

8. Mada gamby ovo za Sandru Afriku je prilican blam jebeni

9. paninaro po drugi put medju srbima

10. meeeeeeee i tebi

hahaha, mala sala, poz

11. Је л' било претопло у Требињу данас?

12. Htelo dete od 18 godina da gleda dupe u novim kadrovima, lol, jeste blam ali nije nesto neobicno za tinejdzera, nije losa picka

13. Gambi, prestani da se blamiraš. Samo sam prilagodio nivo replike istom levelu poput onog na kome se nalaze i tvoje preočajne prozivke. Izvini mi se lepo, pa da se razilazimo.

14. Nedostaju još Vlade Limar, Dilan..

15. dodaj dilana u naslov

16. Nemam zasto da se izvinim brale, kad budes bio spajdermen pricacu sa tobom kao sa spajdermenom

17. hahahahaah eno ga cak na strani prije ove ladno

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.