Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Nitko nije znao prodat nalog kao aco kraguj

2. Подржите Псета у борби да ме коначно поклопи и да ме убеди да фејлујем више од њега. Издржи, брате, уз тебе смо!

3. He lives in your head, rent free.

4. oba ste mi podjednako dragi

5. Hvalaaaa pani <3

6. Brt prvo moras jebati 1/5 zena koje je pseto pa onda da se nesto poredis s njim

7. oba ste mi podjednako dragi

<3

Brt prvo moras jebati 1/5 zena koje je pseto pa onda da se nesto poredis s njim

А ти си водио евиденцију?

8. držo svijeću covjek

9. Fendere poredjenje mene i tebe je, da se u duhu one druge teme izrazim, kao poredjenje ronalda i filipa kasalice

10. ja gledam sad filmove i bar sam na trenutak zaboravio cinjenicu da u 2018 nisam jebao nijednom, a sva je sansa da ce tako biti jos makar par meseci

11. Ja sam jebo pre 15 dana otprilike i nemam blage jebene veze da li cu jebati do kraja godine. Jedino ako naleti nesto novo neocekivano, nemam sinpatiju niti se cujem sa nekim

12. Fendere poredjenje mene i tebe je, da se u duhu one druge teme izrazim, kao poredjenje ronalda i filipa kasalice

Извини, Касалице.

13. Ti maestro imas neku debelu bese lesite se od jebanja ili kako si ono rekao tvoj ljubavni rob ne secam se

14. Hahah dobraaa fendere

15. Ne, pomesao si me s nekim

16. Odlican fazon. Bio bi jos bolji da sam napisao gramaticki ispravno tebe i mene ali jako jako duhovit momak. Jos kad krenu on i granjka da menjaju nadimke pa bobmas postane npr govnas a valdemar vlade limar pa to je pis zivi

17. Doduse smejao sam se za vlade limar xd

18. Ja imam nekog rodjaka, 5 puta se zenio zvanicno, I ko zna koliko je dovodio kuci ziveo sa njima, petoro dece u totalu.

Al PS brota 3 do tridesete, mozda ga I prevazidje.

19. Sta ti mislis o tome brate ovako sa profesionalne strane da ne kazem ko svesteno lice

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.