Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Hahaha aj da krajcujem “ortake” za paket trave spika LORDOVA PISANE RECI i IDOLA SRPSKIH INTERNETASA

2. Jos ovaj zapata onomad dosao sa spikom belk hol oks frenki i ko vec moji ortaci lordovi sta ocete vukajlijasi dosli smo da se ispisamo po vama opaaa hahaha jebem vas sve u usta bas da vas jebem dajte onu sliku gde su tarzani ima onaj celavi sto izgleda ko prototip onih sa cvajama sto ih maltretiraju u skoli. I to ih ne maltretiraju oni sto su kao zajebani nego oni sto bi voleli da budu zajebani a mogu da maltretiraju samo te sa naocarima

3. Kako to misliš gubimo vreme, pa svaki razgovor sa netilmom u živoj ili pisanoj formi je obostrano duhovno oplemenjivanje. Opet, i to je neki ćar koji ti može kasnije koristiti, hoću reći- misli globalno, deluj lokalno!

4. Hahaha aj da krajcujem “ortake” za paket trave spika LORDOVA PISANE RECI i IDOLA SRPSKIH INTERNETASA

Objasni mi pravila igre koju igraš čitav život i ja ću za dva meseca biti bolji od tebe, ali mi daj i sto kinti za kartu do Bijeljine, živa ti deca.

5. Reme, masis sustinu skroz.

I da je 200 dinara bilo u pitanju od cega je mojih 100 i da si ti prisvojio svih 200 sa nekim bednim izgovorima, ti si picka.

Kraj price.

6. Koga boli kurac jebeno, vodi se diskusija jer je tamo neki bugarin izjeban od strane sretena ćiće srećkovića.

7. Ja sam cincar, nisam bugarin lolo

8. ovi iz tarzanije bi dupe dali da snime skec sa kalinicem i milosevicem, to im je i bio cilj al ih sjeba neki narkos te posmrka sve pare pa udari brat na brata..ako su se sjebali.znam da su povremeno neki dolazili na vukajliju i glumili baje, znam po odvratnom stlu pisanja, punom preterivanja.udruzite se sad sa jaserstajnom, on je uspesan pisu novine o njemu i budite face

9. Zapata, zahvalni smo ti što su odlučio da raskrinkaš tarzančiće baš ovde, doduše nije da si negde drugde i mogao. A da ste vi držali sajt živim, netačno je, jer je Vukajlijin zenit st. petersburg bio 2012te, godinu dana nakon vaše izdaje koja me najviše podseća na onu naprednjačku radikala

10. Jebiga reme kad tako gledaš onda i ovi što na plaćaju radnike fazon godinama nije ništa strašno šta 200 evra mesečno plate je 2400 godišnje nije bog zna šta lolo

11. ko bre sjebo sajt oni//sta vukajliju je upropastio odliv mozgova.tih 5-6 ljudi koji su osnovali tarzaniju su bili mozak sajta i kad su oni otisli vukajlija je pocela da propada hahaha nisu valjda umislili i da su lordovi pisanja

12. I ukidanje postera i reakcija, Kaizen otišao u SNS i jbg a oni alergični na sve što misli

13. btw sajt bi propo svakako jer je smorio većinu aktivnih korisnika jbg
    eo prvi koji mi padaju na pamet da nisu otišli na tarzaniju a prestali su da dolaze na sajt su tulum i jogurt

14. Meni se govna prijedu kad pocne pominjanje STARE EKIPE nevezano dal bio jogurt ili dzimi

15. secam se da sajt cesto nije radio zbog guzve, kad je ulogovano mnogo ljudi.tad je sajt trebao da se prosiri a ne da se dozvoli da ne radi ako je guzva.posle su uklonili postere itd sajt jednostavno nema prostora.sta bi znacilo i da se sad reg 100hiljada ljudi, samo bi bio kolaps.tako da je mnogima dokurcilo i to cekanje da sajt proradi itd.uglavnmom mislim da je glavni uzrok propadanja tehnicke priorode

16. Кад су укинути постери? Нисам био на вукајлији тад..

17. ko zna mozda 3 god..e imas ti sajt koji ne radi ako se mnogo njih uloguje pa jbt

18. vrati jebene postere, ako nemas para za storage nek se slike postuju na imgur i slicno, jeste nesto ce biti obrisano ali bolje ista nego nista...

19. sajt je propo kad su pocele da se prave FB stranice i ostalo

FACTS

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.