Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. pravljenje sajta nekako i kapiram, tu ima neke logike u slucaju uspesnosti, reklame i slicno.. ali trosenje vremena na fejsbuk grupu, e za to je potrebna posebna vrsta debilcine. Alo idioti, fejsbuk ima vlasnika, radom na stranici unapredjujete fejsbuk i njegove finansije. Koliko jebeno moras biti glup da radis za jevrejina dzaba i jos da se hvalis sa tim okolo

2. Како вас је бугарин искусно навукао на расправу о томе како је угинуо сајт вукајлија.цом само да скрене пажњу са свог бламирања.

3. a jel se zna ko je novi vlasnik vykajlija.com?

4. Au brate kakva drama... setih se kad je mene pitao Burzum još da pišem tekst neki, tipa 2012. ili 2013. ni ne sećam se, dobro je što nisam. Jebiga Zapata, baš sranje.

5. Verujem da jeste, procitao sam tvoju definiciju o Morisiju, otprilike takvi stavovi su dobrodosli na tarzaniju

6. Sta nacin na koji izjebete Zapatu govori o vama

7. Maj nejm iz Pero
    Aj nek neko od ovih sto su tu odavno napise jel zapata picka ili nije da ne listam bas sve isao sam dve-tri strane unazad izvalio da se che-vu ponasa ko grupi riba i batalio

8. I da je 200 dinara bilo u pitanju od cega je mojih 100 i da si ti prisvojio svih 200 sa nekim bednim izgovorima, ti si picka.

Ne mašim poentu, baš sam rekao da je Frenki pičketina, i to je zapravo argument u Zapatinu korist, jer niko ne očekuje da će ga neko zakidati za 95 dinara dnevno, ni u jednom trenutku ne spomenuh da Frenki nije pičketina, nego da kontam da zapatu boli kurac za tu kintu, da ga više jebe što su ga izradili kao majmuna, što opet, sa ove distance i nije njegova krivica.

9. Odvratno je sad što su neke glave jedva dočekale da krenu sa pričom "bugarski midžet hahahah ispušio a kenjao kako se vrte pare". Ne znam svetovnog Zapatu, ali deluje kao dobar lik, balansirano ljut i mek. Verovatno je zbog te mekanosti i izvisio ozbiljno, ali šta ćeš... On i Wojtek su mi od svih Tarzana delovali najprizemniji. Na kraju krajeva, treba imati muda pa priznati kako si fino izjeban...

Izdrži, Zapata, i ostani u nekoj svojoj priči, jelte...

10. A kako vas je cigančić popalio za lovu, malo mi nerealno da je svaki dan dizao 300 kinti s firminog računa, i kako to da vam je trebalo 6 godina da zatražite listing uplata/isplata, koji mogu da zamislim kako je izgledao haha jedna mesečna uplata fondacije soroš i 25 isplata u rasponu 300-400din hahaha jebote

11. I daj reci koji mu je izgovor bio kad ste ga opkolili onako majušnog i pitali DE SU PARE CIGANE

12. baš, ne moraš biti neki detektiv da provališ da te zavlači majmun al ajd eto

13. Evo jebene stranice i kultni Maestrov post dok je još imao šansu da se izvuče
    https://vukajlija.com/forum/teme/58219-samo-za-lordove-pisanja?strana=9
    Hahahaha

14. Hahahahaha mihailo tesic i daniel pobednici interneta daniel ko onaj voditelj kralj kako bese

15. Ко је мадафакинг Баста? Мислим ник итд.

16. voditelj je dejan stankovic kralj

17. kao nas proslavljeni fudbalski as

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.