Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
CheVu, nisam mislio konkretno na tebe ali jbt ako nisi ovuda snimio tovar takvih glava pa ja evo ne znam. Imam žena puna kuća i ovde dolazim da se odmorim od njih, uz teme poput pivo, fudbal, sportska prognoza, malo polijem bombija i to je to. Jel ima neka problena?
Pazi - i vreme je faktor.
Frenki je nekada bio lord, a vidi ga sad, laže, krade i lažno se predstavlja.
stvarno su umislili da su zvezde i da je zbog njih propala vukajlija..
Pa neam pojma Bobe, ni ja nisam dolazio od 2012. do negde sredinom prošle godine negde, nesam školovao.
Frenki je bio lord dok njegova slika nije isplivala i masa videla kako izgleda
Ako su Dnevnjak i Tarzanija uzrok "propasti" sajta, onda je propao u startu..
Da Zapata nije bacio onu žalopojku, niko ne bi obraćao pažnju na tarzane. Koga boli kurac za njih na kraju krajeva?
Slažem se Kosmajac.
http://www.zlatibor.rs/sites/default/files/styles/zigsmestaj/public/vest/21050/radomirbasta.jpg?itok=L3djX6YU
radomir uspeo u životu svaka čast
Basta ona Basta ja a sto do stola
Evo i ova tema, sigurnim korakom grabi ka standardnom aktuelnom vukajlijaškom momačko-garsonjerskom vonju, čim su mudre glave rešile da nam objasne ko je ko i šta je šta. Ako se pitate zašto je vukajlija propala, odgovor imate na poslednje dve strane ove teme. Nisu u pitanju ni tarzani ni odlazak autorki.
EDIT: Serem vam se u ton-film.
Hahahahahahhahaha boh
Inače mylyca mnogo lošija pička nego što sam se nadao
A brt, koja vajda da muvam neku sa sajta ako živi negde u pizdi materini. Ja nemam za kartu do svog sela, a kamo li da bijem put samo da jebem neku Novosađanku ili štatiznam, sačuvajbože...
И ја сам мислио да је Милица препичка, мада што неко рече: у адолесценцији бих јебао вјероучитеља транџу.
E baš mi puca kurac da se ovde raspravljam sa nedokazanima, odo u grad da podržim braću Maćedonce dok jebu Grke oko toga ko je veći Grk :)
:ne idem:
ajde za fizički izgled ne treba polemisati ,to nije u redu, nego što mi nudila da duvam, to nije po JUS-u ju juj ju ju
Trebo si ti njoj nuditi da puši hnjo hnjo hnjo
izvinite gosim Maestro, ali za šta Vi mene smatrate?