Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Black Hole
    juče
    Стиже Блек Хол брате пазите.

2. Budimo ljudi, pozovimo Karamelu da miri zavađenu braću Tarzane.

3. Све за љубав.

4. a sta te boli jaje Zapata upoznao si Ćiću eeej ahaha on je carina brt
    i onog crnogorca isto. Znas kad kaze NEĆE ONA NIDJE HAAHH
    pa to ludo brt
    Tarzanija <333

5. Zapata znas li koliko su dobri na mesecnom nivou od one kafane sto imaju?

6. Lordovi pisanja jedu svoju decu

7. Па добро, реално живот би био досадан да се с времена на вријеме у наше животе не упетља и магични прст судбине који ментално атрофираног црногорца стави на пиједестал славе, а људе који су иоле духовити врати на вукајлију како би могли да се такмиче у Лиги Шампиона, најјачем клупском такмичењу писане форме. Пријаве за квалификације су у току.

8. Hahahah jebem te u usta baš Multičumpinkede

9. Zap, kad je nastavak bio bolji od prvog dela, osim u Kum trilogiji. I Terminatoru al on je n-logija

10. kad je nastavak bio bolji od prvog dela, osim u Kum trilogiji

Ово је као да си реко да је твој чмар бољи од чмара Милице Павловић

11. Ту су негдје и први и други дио. Зависи од личног утиска највише.

12. WW2>WW1

Bolji negativci, bolji zaplet, akcija i efekti.

13. Au brate Zapata, pa sto tek sada? Meni Burza pricao za ovo jos pre nekoliko godina kad su svi maltene i napustili pricu. U svakom slucaju, ispali su cigani teski, bedna je kinta realno pa i nije neka velika steta, jedino vreme.

Nista, drugi put za nauk da malo pogledas koliko kosta domen i hosting i da nema sanse da od Jelen banera dobijaju 30e godisnje lolo

14. A nije sajt propao ni zbog manjka riba ni sto ste vas par napravili novi sajt, nego zato sto je bio preplavljen retardima koje niko nije oterao jer su moderatori bili nesposobni i vecina koja valja se zasitila i iskulirala pricu

15. ako se razmisli cistog uma bez mrznje i ljubomore, nema nista lose u tome sto su se odvojili nisu oni bili pod ugovorom na vukajliji.pokazali su preduzetnicki duh i pokusali da napreduju.nije im uspelo tarzanija je bila sranje, navukli se na drogu i propali jbg desava se ali nema pravo niko da im zameri sto su pokusali solo karijeru

16. Imali su sa dnevnjakom lijepih trenutaka. Sad da li se to nekome sviđa ili ne, to je druga stvar. Nabili su nekih 300k subova, imali par dobrih klipova a to što je neko iz svega ovoga izašao kratak za lovu i što je pokraden za ideje, nek se sjeti one Tesline "Nije mi žao što kradu moje ideje, nego što nemaju svoje" i nek na tome sve završi.

17. Nije sajt propao, gambi se vratio.

18. https://vukajlija.com/forum/teme/72648-istina-o-tarzaniji-ako-nekog-boli-kurac?strana=22#post_3845750

Nisam hteo nista pisati dok nisam video vockice. Ja ih napravio jos 2006. za komp.
    Ne verujem da jos ima lobanja koje to igraju

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.