Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ma brate ja igram slot aparat ovo za komp sam okačio jer nisam mogao da nađem drugu sliku.
GAMBI ŠTA S GAMBIJEM. GRUPI DEVOJKA ONDAŠNJIH LEGENDI SAJTA. BIO I OSTAO ŠTO JE NAJGORE. I DANKAN JE TO BIO U POČETKU AL SE KASNIJE IZVUKAO I I SAM POSTAO JEDNA OD LEGENDI SAJTA
ww1 > ww1
mnogo zanimljiviji
kako mozes da kazes da je rat zanimljiv spalise mi selo
pancera cini da se javio oseca kao zena
hahaha
papirni javio
Ako je selo uboosni onda je ne samo smešno, nego i korisno.
izvini, ali javiovski stavovi ne dolaze u obzir, zbogom
zeleo bih da se odjavis, ako si dovoljno mudar to ces i uraditi, zauvek
дабогда ти дјеца пила воду из радијатора
Подајте ово новца оном коме треба
https://media2.allnumis.com/1807_13575923db3014eL.jpg
http://www.numismondo.net/pm/yug/yugP.15420Dinara2000DC.jpg
Čavez mi se javio u pvt da treba, pa eto uzeću ja za njega stidi se
Узми одмах да не наиђе Френки.
ЕДИТ: Јеботе у шта су се претворили самозвани лордови писања. Циганче се за ситниш, оно са Чавезом испаде бенигно.
Fali ti 230 dinara jos za danielovu<3 dnevnicu fendere, ne bi pokupio on ovu siću
Е јебага сад! Доста му је и ово. Да неће можда још и папилотне да му навијам?
Plati čoveku kolko treba ili ne plaćaj uopšte alo
Море нека он врати паре Запати! ЛОООЛ
Ako ih je bilo 15 a suma je 7000, svakom od njih pripada po 466e, pa leglo bi im lepo sad kad bi poneli kolektivnu tužbu pa još kad bi strpali ciganče u zatvor!!
ko se vise nakrao novca, kaizen ili danijel d.?
Kaizen nije krao iskreno, čovek reko lepo da možeš kurac dobiti jedino, a daniel<3 je krao ali ja mu opraštam jer mu je možda mama bolesna i nije imao izbora ne treba suditi naglo :(