Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Saake
    Ne znam jesi li upratio bombaš ali nisam religiozan.

A da li si obrezan? Lol Bomb koje trik pitanje

2. Jedan jeste, drugi nije. Nema to nikakve veze jer mi roditelji žive u inostranstvu tako da nemaju nikakve predrasude niti uticaj ovih balkanskih nacionalističkih primitivaca :)

3. Nosis li Bosnjacko ime, tipa Amir, Enis ili slicno? Evo ako hoces odgovori i necu te smarati vise.

4. Bobe, pa djevojke u mom okruženju preferiraju cabrio stoga moram biti u skladu sa tim :D

5. Ne nosim bombyyy

6. Znaci srpsko ime imas. Onda ti je otac Srbin, a majka muslimanka. Mislim ok, nemam nista protiv.

7. KAD SAM BIO MALI IMO PORJEMEĆAJ LIČNOSTI NISAM ZNAO DAL SAM MUSLIMAN ILI PRAVOSLAVAC PA UKRADEM SAM SEBI PAPUČE ISPRJED DŽAMIJE

8. Kao i u stojedan odsto mJešовитих brakova

9. Niko se nije zapitao da možda nisam Frenki aa? Kako samo vješto opravdavam njegove postupke ovde, možda sam regrutovan kao njegov posljednji vojnik?

10. Ma nije, ne bi mu cale dao da ga obrežu, muslimani oboje

11. Kako volim dnevnjak i tarzaniju, šta mislite koji sam autor sa tarzanije?

12. Bobe, ti si onaj kojeg je Tilmo vješto provalio. hehe rasni

13. Dobro, sta sad, nema potrebe bilo koga drkati zbog verske ili nacionalne pripadnosti. Napisao sam samo zato da razumete njegove politicke stavove.

14. Imaš to u njihovom članku "koji si autor sa tarzanije?"

15. Pošto im sajt počiva na stereotipima

16. Bob★Rock★Superstar
    Pošto im sajt počiva na stereotipima

Hitler
    brine me antisemitizam u svetu

17. pa vukajlijasi su kiseli streberkoi zato imaju problem sa tim sto lik vari hahahah jadnici

18. Oll samo naduvan izlazi na vuku i onda ga ovakvi postovi triggeruju.

A inace zeli da pokaze da je tvrda glavica jer vari. Bravo ti ga brt, to retko ko zna!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.