Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Vrhunac je bio kad su vam bacili šuplju za HAARP antene i vi se kolektivno primili haha kao mjenja se raspoloženje, upravljaju odlukama pa koji kurac haha e poslije toga, ja bih se molio u svim bogomoljama da nam pošalju kakvog Mesiju Soroša da nas spasi od bezumlja.

2. Nisam al ne razumijem kako vam više jezik ne otepa od stalnog spominjanja Soroša za sve što je napredno i što ima potencijala da bude neka kul ideja. Da je ova Dnevnjak ekipa zjevala po Knez Mihajlovoj u opancima i sa guslama, to bi bilo regularno -.-

3. А Хрватска није колонизована од стране скоро свих европских конгломерата? Испразнило им се пола Славоније, јер сад могу несметано да се селе у све земље ЕУ осим Швајцарске и Аустрије. Је л' хоћеш да кажеш да је Хрватска ушла у ЕУ јер су се ослободили национализма? Па они се нису ослободили ни фашизма, а камоли национализма. Ломе ћириличне табле, цртају кукасте крстове по зградама итд итд. Ја не знам је л' људи овде стварно мисле да ће дан када Србија ући у ЕУ бити другачији од ових дана, док смо ван ЕУ? Буквално ће једина разлика бити у томе, што ће моћи лакше да се одселе (неће им требати боравишна дозвола, само пријава боравка) па ће моћи да бришу гузове маторцима као Алтенпфлегери за 1400 евра нето и да помогну Швабама око дефицитарних занимања. Зато нас и јебу (тј. не јебу 2%), јер им нисмо битни. Док год има Пољака, Бугара и Хрвата да им раде такве послове, нећемо им бити потребни. Кад им буде у интересу да се отвори тржиште рада за нову јефтину радну снагу, тад ће нам и дозволити да им се придружимо. Ове нове стране инвестиције које Вучић сад као представља су у ствари борба разних држава за доминацију на тржишту које ће евентуално ући у ЕУ, а има невјероватно јефтину радну снагу. Па Чеси су били сиротиња највећа, мазали паштету док је наш народ јебао Румунке, а сад нам се Чеси могу свима колективно испишати уста, јер су имали срећу да имају државу на добром географском положају, а то су велике корпорације на вријеме примјетиле (посебно из свијета ауто индустрије). А то што Срби мисле да иза свега стоји Сорош или нека друга езотерија нема никакве везе са нашом бједом. Кад им будемо требали, примиће нас. Толико.

4. a sto Soros? nije on toliko los tip koliko losih ima.
    sta mu zamerate?

5. Mene samo interesuje je l ta Mrs Jackson toliko dobra picka pa ste svi cutali da ona udje u ekipu samo zato sto je dobra picka, ili ste vi velike picke pa ste cutali da ona bude u ekipi?

Mada epilog i ove price, frenik dobio pusenje vi popusili.
    I posle on naduvani degenko a vi genijalci. lol

6. Multichipmunked, iz tvojih izjava pršti nacionalizam kojeg ja nisam ni spomenuo. Hrvatska je u Eu za razliku od Srbije iz prostog razloga što su bili otvoreni za sve pregovore sa EU a vi odbijate da priznate nešto što je neovisno (Kosovo) i da završite sa tim. Zašto čitavom svijetu morate da se predstavljate kao zlo, divljaci koji hoće da sve pokore u regionu. Zar nije lakše da se riješite starih zatucanih ideja kakve su imali vaši preci, odjebete nacionalističku politiku i krenete svojim putem ne mora to ni biti EU. Ližite se vi sa Rusima, niko vam ne brani ali morate prihvatiti neke pozitivne ideje taman da dolaze iz Arabije a ne sa Zapada. Mislim da se još samo u Beogradu i Novom Sadu mogu naći neke pozitivne priče, Jug je full nacionalizam i velikosrpstvo valjda gdje su slabo razvijeni, zapostavljeni od Beograda i blizu granice sa Albancima, Bugarima i to.

7. Jebo vas Soroš, sve što nije nacionalistički i ono najšugavija malograđanska srpska norma, onda je finansirano sa strane.

8. Jug je full nacionalizam i velikosrpstvo valjda gdje su slabo razvijeni, zapostavljeni od Beograda i blizu granice sa Albancima, Bugarima i to.

Па оно где си поред Албанаца, ти и постанеш великосрбин или побегнеш за Београд.

9. Saake najprovidniji trol ikad sig

10. FAĐO
    Saake najprovidniji trol ikad sig

Iskreno se nadam da je trol

11. Pa kakve to veze ima, nisam upoređivao kao "Ugledajte se na hrvate, kako su oni fini ha bu". Pa nacionalizma ima i na Novom Zelandu jebo te, ali vi imate onu konzervativnu srpsku normu, 4s i to al realno tebra ne treba ti, nema više ratova, granice su više-manje određene i sad najmanje što možeš da uradiš je kada dođe neki Hrvat, Bosanac, Slovenac da ga ugostiš domaćinski ko što sam imao priliku da osjetim svuda u regionu.

12. Štaviše, u Hrvatskoj i Bosni možeš da osjetiš veći nacionalizam u nekim manjim sredinama ali to je i djelimično za očekivat jbg ne možeš otići u Vukovar, Knin, Srebrenicu, Cazin i očekivati neko gostoprimstvo. Isto tako ne možeš kao Hrvat ili Bošnjak očekivati gostoprimstvo u Raškoj, Čačku, Nišu i slično. Srećom, ne zalazimo jedni drugima u te periferije, nego samo glavni gradovi gdje još uvijek ljudi imaju neki stepen emancipacije i bistroumnosti.

13. ali vi imate onu konzervativnu srpsku normu, 4s i to

Сви имају неко конзервативно мудо, и бошњаци се ложе на љиљане а хрвати на латинично у.

jbg ne možeš otići u Vukovar, Knin, Srebrenicu, Cazin i očekivati neko gostoprimstvo. Isto tako ne možeš kao Hrvat ili Bošnjak očekivati gostoprimstvo u Raškoj, Čačku, Nišu i slično. Srećom, ne zalazimo jedni drugima u te periferije, nego samo glavni gradovi gdje još uvijek ljudi imaju neki stepen emancipacije i bistroumnosti.

Тебра ти мора си неки трол, ал леб те јебо, ти исто тако можеш да ушеташ у веће градове па да те налемају ко стоку због глупости, а да прошеташ по периферијама и да ти не буде ништа.

14. Хрватска је ушла у ЕУ јер је то био интерес ЕУ. Ја не знам на које позитивне идеје ти мислиш? Је л' мислиш на позитивне идеје типа да се овде доселе хиљаде ратних дезертера са Блиског истока? Или да ти сина уче како је ок да се са другом шури у плинару? Ја се макар не представљам као неки прогресивни либерал, кад то очигледно нисам. Али за разлику од тебе, ја се макар не претварам да сам некаква морална вертикала, јер сам итекако свјестан какав је менталитет краја у ком сам одрастао. Мали Стефан Симић се убио због сиромаштва, док нама покушавају да наметну да треба да издржавамо некакве стране избјеглице. Сваке године се смањи број становника за неколико десетина хиљада, а нама су највећи проблем педери и њихове параде? Што не организујеш једну параду у Новом Пазару, ако си толико осјетљив на српско малограђанство и њихово неразумјевање за људска права? Зар није лицемјерно да говориш како је "Косово" независно (па и да јесте) и да то Срби морају да прихвате, а твоји сународници одмах крећу да дижу фрку кад се помене да се Република Српска мора одвојити од ФБиХ? И на крају крајева, зашто теби смета што су Срби представљени као дивљаци, ти ваљда ниси Србин?

15. Pa i vi ste bili izbjeglice '99 pa vam zapadnjaci nisu srali, nemoj da budemo licemjerni. Daleko će ovo otići bezveze uglavnom smeta mi malo jer znam da ima još dobrih Srba samo što su oni kod vas omraženi. To je za očekivati i u BiH i Hrv. svima smeta kad neko priča istinu pa kakva god da je i u vezi bilo čega. Nemoj se uvrijediti za ovo što sam reko jug Srbije jer sam imao loših iskustava u Prokuplju i Raški a opet u Beogradu i Novom Sadu nikada. Možda to i nije tako. Pozdrav

16. Sake je musliman, nije trol. Pitajte ga uostalom.

17. Nisam trol, imao sam ovde jedan akaunt banovan (ne zbog ovakve priče) čak ne znam ni zbog čega. Nekih 6 godina sam na ovom sajtu, nisam nikakav maestro tilmo il ko već. Samo razgovaramo, volim da čujem vašu priču, ako vam smeta što nekad ovo kažem, prestat ću ali stvarno to mislim.

18. Ne znam jesi li upratio bombaš ali nisam religiozan.

19. Da li si musliman po opredeljenju? Ili tvoji roditelji recimo?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.