Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Pa ne znam sad koliko bi to bilo dobro
    Nemoj to raditi vidis da ti se idoli ljute sto teramo zene sa sajta

2. Ne znam kako u korist interent diskusije ide cinjenica da neko ima fataliti dugme kad god mu razmazes spermu po faci, krajnje klinacki jbt budi musko

3. A kad kazemo za Paću da ga je tudjam osnovao onda ti to ne odgovara jeli Bombi

4. Reme otkazuje poslusnost cim je video stare gospodare. Bas postaje zanimljivo

5. Nemam dugme mislim na obracun pesniama

6. Moze da mi ne odgovara tvoje misljenje, ja tebe i ne poznajem jebeno... samo ja nemam nacin da uradim nesto protiv toga i nemam dugme da mi porastu muda

7. A sve i da imam ne bih ga koristio jer takvi su mi bili i pradjedovi, ljudi na prvom

8. @dzimi ne moras druskane da me gotivis jer ljudima zvizde jaja dal ih gotivis ti ili bilo ko drugi bila to legenda sajta ili blz.

To da li jebem je neka druga tema a ja nisam muska stoka jer da jesam napisao bih ti da jebem toliko da mi je to postalo dosadno, od kasirki u maksiju do pevacica i starleta jer eto moze mi se. A ako budes hteo da merimo obrazovanje ili logicku inteligenciju mozemo se naci negde da svako ponese svoje diplome da vidimo ko ima veci. Mozemo cak i kurac da merimo ako oces mozemo se i potuc sve sto ti padne na pamet daj da izmerimo.

I to ne zato sto sam ja omnipotentno bice(doduse jesam vise zena je donelo moje potomke nego sto su neki sisa pipnuli) nego zato sto je tebe vreme pregazilo i sad si matori prdonja a isto tako cu zavrsiti i ja jedina je razlika sto sam ja toga svestan.

Kurcem sam te nasisao jer si mi se bezobrazno obratio iako sam razgovor sa tobom zapoceo po tvojim pravilima ponasanja: argumentovano, konstruktivno i civilizovano

9. okle su ti pradjedovi, katunska nahija ili?

10. Bomb mogu ti dati adresu da se upoznamo batke

11. A nemojte se svadjati i tući, mi smo svi drugari

12. Ne vredi ti boh onomad smo se dog da se nadjemo ispred ponca u 17h i aj pogodi jel dosao

13. dobra kuca, brani gazdu, Box pomazi ga

14. Jel ti igra prst na dugmetu?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.