Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Samo stisnes i raste mood

2. @dzimi ne moras druskane da me gotivis jer ljudima zvizde jaja dal ih gotivis ti ili bilo ko drugi bila to legenda sajta ili blz.

Нисам ни рекао да те готивим. Рекао сам да те Чеву готиви, а ја готивим/поштујем њега.

To da li jebem je neka druga tema a ja nisam muska stoka jer da jesam napisao bih ti da jebem toliko da mi je to postalo dosadno, od kasirki u maksiju do pevacica i starleta jer eto moze mi se. A ako budes hteo da merimo obrazovanje ili logicku inteligenciju mozemo se naci negde da svako ponese svoje diplome da vidimo ko ima veci. Mozemo cak i kurac da merimo ako oces mozemo se i potuc sve sto ti padne na pamet daj da izmerimo.

Ме то зовеш на дејт?

Много сте бре надркани за двадесетогодишњаке.
    Дваес и кусур година, а као да имате педесет.

3. Apel mene kao legende... nemojte ove konflikte

4. кад је следеће окупљање?

5. Vukajlija je od prvog dana bila leglo kripova i jadnika najgorih kojima se sajt bio utociste nekakvo, svakako najbedniji sajt ikada, a da nisu ubaceni posteri i reakcije da privuku malo normalnije ljude ostao bi najjadniji cosak srpskog interneta kakve jebene definicije ocenjivanje odabrane takmicenja revijalna takmicenja hvala bogu toga vise nema nikad forum nije bio cistiji pozdrav za bracu a posebno za jedinu pravu legendu sajta sa 3 krune autora @kosmajac
    Od pola 2 fulam 1 u glavu jako

6. Dvadesetogodisnjaci jebeni gahahah

7. Ovo sto musliman armin kaze

8. Apel mene kao legende... nemojte ove konflikte

Да су конфликти, било би кул. Некад су били конфликти, а ово само смара, вртимо се укруг.

Одо' на посо.

9. Ovo da me pozdravlja? Jeli Makaronac

10. E Arm drug mi dugovi neke pare mislim da mi je uplatio na Socetov racun
    Ako jeste da ulegnem il se zajebavas

11. Dabome
    A i u kompletu ovjava

12. Nas dva 5 kruna

Ko 5 legendi

13. A kad je rejvenka dosla na VOS i sedi u masi, a njen decko pedesetak metara dalje se sakrio iza drveta i spijunira je

14. Hahah armine, istina, kripovi i asocijalni bednici atrofiranih misica uglavnom

15. Dakle mi smo DIVINE

16. Dvadesetogodisnjaci lol

17. Ovo sto je napisao ode na posao
    To hove da te indirektno prca jer misli da nemas posla i da samo visis na vukajliji
    Tako ja to vidim

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.