U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ahahaahha
no hard filings lijepi
da bre shomy... ja ako sam se jednom porokao i to davno sa zločestom pufnicom (posle smo se zgotivili) oko nečega i jednom iz skorijeg perioda sa dionisijom oko nekih jednačina da li imaju rešenje i to je to... stvarno ne razumem ljude koje ne mogu živeti u suživotu... xd
nešto se i ne sećam da se mnogo svađam, ja odma majku u pičku
eh da sinoć sam posle dužeg vremena zaglavio u gradu, odvalio se od života, izvrno sam šank u klubu, otišao u pekaru i naručio 18 džambo pica, valjda sam toliko para imao kod sebe.
Ma užas druže, stvarno nemam reči.
jel to kod tebe onaj pavijan iz srbske časti na travataru
Nije lijepo što tako pričaš o čoveku, a ne znaš šta nosi na duši.
Uvjek me izraz suživot podsjeti na Abdulaha Sidrana
https://www.klix.ba/magazin/kultura/ko-me-pita-sta-mislim-o-suzivotu-ja-ga-posaljem-u-sukurac/111206132
Znači jeste.
tuzno je to kako ce doci vreme kad nas nasa deca budu pitala, tata tata, ko ti je bio najbolji drug na vukajliji, a taj tata vukajlijas ce reci mozda reci ollanik, dzimi, pseto, a tronosca ce niko nece setiti...eh sta ti je zivot...
Dobro ja sam jebena legenda skoro nesto blejali radj armin i ja a reme sve cupka oko nas kaze probaj ovo pivi probaj ono e ps kako si ono rekao hehe
ko je prva legenda među 50 legendi to mene zanima
btw dzimi kolko se ja sećam ti si beše studiro filološki de si se zaposlio?
pozz svima
https://thumbs.gfycat.com/ImpoliteVacantBushsqueaker-size_restricted.gif
Pa ako radi 10-12 sati a završio filozofski, verovatno taksira ili raznosi pizze u karibiku
Meni skroz OK što sam nebitan lik ovde.
Draga saveta, da li sam ja normalan?
možda da napravimo neki klub nebitnih vukajlijaša mister_no, kao antipod ovim legendama, osnivačima, da pokažemo svima da je to sasvim OK
mada to se kosi sa našim principima jer samim tim želimo da malo istaknemo našu nebitnost, tako da ništa ipak jbg
Niste ostavili nikakav utisak na ljude oko sebe→nebitni ste→pušite gowno
pa jbg nije svako kapacitet da bude jedan bob rok superstar
frenki debilcina