Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Не, али ја сам мислио да се господа "издигла изнад ситуације", да немају времена за вукајлијашке гномове и мекане главице, кад оно прц... Жале за 2010. к'о пензоси за Титом.

Закључар свега:
    1. Запата, добро је да су те израдили на Тарзанији него за нешто озбиљније. Од сад за сваки посао тражи аконтацију и не ради ништа џабе. И што каже Џими, пишај да не би био попишан.
    2. Затварајте тему, почели сте да пишете као ја 2012., прељева ово. А у курац више!

2. Koliko tl dr retarda

3. Kad bi malo ogolio remeov post bilo bi otprilike to to. Sa pezosom se slazem od slova do slova.

4. Bob★Rock★Superstar
    Huseine, reci koliko ti npr pseto, u koga se kunu pojedinci odavde, deluje kao neko ko ima STIHL-a. Pogledaj taj seljački manir u onom užasno transferičnom postu gde predstavlja sebe kao Boga koji je sam prošao kroz sva iskustva jedno 700 različitih ljudi. One man army

Ja namerno napisem polutransferican post niko ne reaguje, ti napises bilo sta zadoje te kurcem, bombas napise bilo sta osim onoga sa duvanom(rispekt za to) nadoje ga kurcem, dzimi se pojavi sa nekim idejama nadoje ga kurcem. Ko je ovde sasvim potpuno sasvim najbolji legenda vukajlije jasam a esam musliman nisam molim lepo

5. Nema Dzimija da menja sajt
    Solidno radno vreme ima vidim...

6. I jos samo jedna stvar ostalo mi u secanju jos danas: neko je pomenuo da je dobro sto ne igramo sve tikete koje postavljamo na kladionica e pa ja sam igrao sve ono sto sam postavio i da li se stidim ne

7. bombas napise bilo sta osim onoga sa duvanom(rispekt za to) nadoje ga kurcem,

Ja namerno napisem polutransferican post niko ne reaguje

Niko ne moze sam sebe da zakopa kao ti. Upravo u tome sto si napisao i jeste razlika izmedju mene i tebi slicnih.

8. Кое пао тикет, јасам.

9. Pa opet fejlujes druze, ja kad napisem takav post svi kapiraju da se sprdam a tebi su takvi postovi normala. Ne mogu sad da se preganjam pozdravljen budi

10. Ovo sto je napisao ode na posao
    To hove da te indirektno prca jer misli da nemas posla i da samo visis na vukajliji

Какви сте људи.
    Ја и најнормалнију ствар кад напишем, ви мислите да је нешто претенциозно.

Да сам написао да идем да једем, неко би протумачио „Види га, мисли да немамо шта да једемо, па се курчи”. Да сам написао да идем да серем, ко зна.

11. Džimi, moram nešto da ti kažem brt, vidim da te to baš muči. Slusaj care,to sto si debeo ili ruzan,visok,nizak,beo,crn,to sto ne znas da kazes neko slovo i nesto slicno,ne treba ni u jednom trenutku da te sputava od toga da uspes..poznajem mnogo gojaznih muskaraca koji imaju devojke i sve..pogledaj danasnje devojke,slomljene su,svaki muskarac samo razmislja kako ce da ih izjebe i sutne..ti budi drugaciji,bas zato sto si drugaciji..pokazi devojkama da si dobar lik,da ti nije vazan samo sex,da ih neces izneveriti,veruj mi da bi svaka devojka pre izabrala nekog debeljucu koji ce da je voli vise od sebe i koji ce umeti da je ceni,nego nekog zgodnog frajera kojeg ce da pokazuje drugaricama nekoliko dana,nedelja i onda kada dobije sta je zeleo i on ce naci bolju,jer bar ja mislim,da od lepse,postoji lepsa,od zgodnije postoji zgodnija..nadam se da sam ti pomogao ;)

12. Елем, неко рече у неком посту који сад не могу да нађем...
    У већини сте, јебига.

13. Solidan post Reme, slažem se sa većinom izrečenog, jbg sve evoluira, menja se, ja kao neko ko je bio prisutan dugo vremena ovde, ne mogu reći da li je tad bilo bolje jer sam i sam bio drugačiji nego sad, bio sam studentsko govno slično kao i većina ovde, tad mi je možda više odgovarala ta atmosfera, a sad kad se vratim na te postove uglavnom su mi transferični, previše usiljena atmosfera, prepuna kvazi-intelektualnih sranja, dok ova današnja kvazi-mačo sranja bolje podnosim izgleda.

Preglupo je pljuvanje po bilo kome, uglavnom ovde obitavaju ok likovi trenutno, ne računam ove bobrokove, saakove i ostale neinspirativne duplake koji serundaju neke gluposti, loši pokušaji trolova, nek se ugledaju malo na maestra npr. xd, i uvek sam za banovanje tih tipova koji nisu zanimljivi uopšte, a umeju da vređaju i seru. Ostali su prilično dobra smeša raznoraznih likova iz različitih priča, jeste ranije bilo mnogo posećenije, ali pitanje je da li je to i bolje, jer samim tim što ima manje ljudi uspešnije su neke interne fore, meni lično više odgovara takva atmosfera.

Ono što mi je zasmetalo u Džimijevom povratničkom postu jeste onaj deo o LJUDIMA koji su nekad obitavali i NELJUDIMA koji sad obitavaju (prilično je jasno da taj deo nije bio o kvantitetu nego o kvalitetu), i to sam i isprozivao odmah jer mi je oduvek smetalo takvo mišljenje i subjektivno ocenjivanje ko je čovek, a ko polučovek, nečovek itd. (ne mislim prevashodno moralno), a posebno jer ne znaš ni o kome se radi. I onaj deo da se druži samo sa inteligentnijim od sebe, pri tome proziva druge da su klinci (čak i one koji to nisu xd), a taj stav je prilično klinački stav po meni, znam jer sam i sam tako mislio do neke 19. godine otprilike. Nego eto prekinuo si post pa dođi da blejiš ponekad ako želiš, videćeš da nije baš sve tako kao što izgleda, da i danas ima dobrih i konstruktivnih diskusija o svemu (ne samo o sportu), pritom da je dosta opuštenije, mislim verovatno te boli kurac, boli i mene, al onda nas poštedi takvih postova, inače ostao si mi u sećanju kao gotivan lik, a na današnjoj vukajliji za sve ima mesta, čak i za dinosauruse i tzv. lordove pisanija xD

Eto za kraj jedna ispovest digresivna lolo, ja sam imao nalog za pisanje defki npr. i imam solidan broj napisanih tamo ali fazon nikad nisam komentarisao ništa, pa nije bio ni primećen nešto specijalno; taj nalog ostao u tom nekom vremenu kada je i imalo smisla pisati nešto ovde, a Tronožac je iz nekog trol naloga na kom sam pisao gluposti postao glavni, a oduvek mi se sralo od toga da se upinjem da ostavim nekog traga na vukajliji jebenoj, dobar ili loš svejedno, nisam u tom ego tripu, bacim poneku priču, foru ako pomislim da je prikladna, ranije defku i to je to

14. Hahahahahah

Pa sto sve shvatas previse ozbiljno Dzimi?

15. Evo sad cu autora shomy23 napusiti kitom i nece nista lose reci jer je opusten autor

Shomy23 pusi ga majmune

16. hahaha pusi i menu Shoma

17. a što se tiče žena, ima ih na četu par, kakve su takve su, pa ko voli nek izvoli haha

18. a Tronožac je iz nekog trol naloga na kom sam pisao gluposti postao glavni

Samo je jedan glavni

19. Strašno, čovek dodje ovde da se opusti a neko ga odmah izvredja, zato smo tu gde jesmo...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.