Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. Rastko i ti ste opasni jebaci cuo sam haha

2. ti vozis dobra kola brateeee

3. Ne znam kako da shvatim to ne deluje mi bas kao prozivka

4. -Vukajlija je propala ekspanzijom twittera i to je to

E ovo je već originalan pristup problemu. Vukajlija kao žrtva svetskih trendova. Sad mi lakše, hvala musaše.

Javio, gospodine direktore, pozdrav.

5. sad pogledah par klipova dnjevnjaka, da ih skrate jedno 3x i ubrzaju sta se dogadja bilo bi dobro, ovako me smore. lale i humor, mora se razvuce...

6. Pa kad bi promenili glumce i scenario mozda bi bilo ok

7. lepa ona sto glumi doduse :)

8. razmisljam se dal ima neko da je prismrdeo nadrealistima kod nas i mislim da nema, od ovakvih grupa

9. nije uopste do price kod ovakvih stvari, do glume je:
    https://www.youtube.com/watch?v=rYYYUYwyV4s

10. Kelte meni ovo mnogo veliki transfer.

11. pa da. fora je meni sto i nema neke price, zajebavaju se samo i izgleda bolje od dnevnjaka.

12. Nije ovo dobro ostarelo. Možda tada, kada je izašlo je bilo wow.

13. nijesam gledao nijedan taj vas dnjevnjak ali cenim da je smorno govno poput d buks of knjige vjerovatno

14. Buks of knjige: lično, od klipova koje su snimali sa sve scenariom itd, samo mi se sviđa tom kruiz, sve ostalo duplo golo. Ali zato radio emisija, gde su uživo i spontani, bez premca na ovim prostorima. Kao da kolektivno svi fejluju kada pokušaju sa skečom koji treba da ima početak, sredinu i kraj.

15. a dobro jebi ga i ti si cinik iliti na srpskom baksuz.

fora sa tln je sto je nekako izgledalo bez sa nekim ciljem da bude smesno, pa bilo smesno. imaju i dublje fore jebi ga.
    sta ocekujes od humora?

16. dobro de, ima jos ponesto dobro, npr bitka na krusima (i cio taj "dogodilo se na danasnji dan serijal")... a uzivo, drze paznju nekoliko minuta a onda pocinju da se ponavljaju i smaraju.

17. ali ko sam ja da im sudim
    iz zlatnih snova ih budim
    jebe tekst

18. Bosancima treba zabraniti pristup kameri. Od nadrealista, preko nadrialiti show-a pa do jutjubera danas:
    https://www.youtube.com/watch?v=yGmJVUTO6Xo

19. hahaha i jebeni Izet Fazlinovic

20. Šta očekujem od humora. Pa ništa. Sve što ima label komično, nikada nije. Hiljadu puta mi je smešnije u seriji generation kill kad se marinci u onim stresnim situacijama prozivaju, jer su to realne situacije, pa je i humor nekako više organski. Isto i u filmu hadersfild npr

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.