Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rastko i ti ste opasni jebaci cuo sam haha
ti vozis dobra kola brateeee
Ne znam kako da shvatim to ne deluje mi bas kao prozivka
E ovo je već originalan pristup problemu. Vukajlija kao žrtva svetskih trendova. Sad mi lakše, hvala musaše.
Javio, gospodine direktore, pozdrav.
sad pogledah par klipova dnjevnjaka, da ih skrate jedno 3x i ubrzaju sta se dogadja bilo bi dobro, ovako me smore. lale i humor, mora se razvuce...
Pa kad bi promenili glumce i scenario mozda bi bilo ok
lepa ona sto glumi doduse :)
razmisljam se dal ima neko da je prismrdeo nadrealistima kod nas i mislim da nema, od ovakvih grupa
nije uopste do price kod ovakvih stvari, do glume je:
https://www.youtube.com/watch?v=rYYYUYwyV4s
Kelte meni ovo mnogo veliki transfer.
pa da. fora je meni sto i nema neke price, zajebavaju se samo i izgleda bolje od dnevnjaka.
Nije ovo dobro ostarelo. Možda tada, kada je izašlo je bilo wow.
nijesam gledao nijedan taj vas dnjevnjak ali cenim da je smorno govno poput d buks of knjige vjerovatno
Buks of knjige: lično, od klipova koje su snimali sa sve scenariom itd, samo mi se sviđa tom kruiz, sve ostalo duplo golo. Ali zato radio emisija, gde su uživo i spontani, bez premca na ovim prostorima. Kao da kolektivno svi fejluju kada pokušaju sa skečom koji treba da ima početak, sredinu i kraj.
a dobro jebi ga i ti si cinik iliti na srpskom baksuz.
fora sa tln je sto je nekako izgledalo bez sa nekim ciljem da bude smesno, pa bilo smesno. imaju i dublje fore jebi ga.
sta ocekujes od humora?
dobro de, ima jos ponesto dobro, npr bitka na krusima (i cio taj "dogodilo se na danasnji dan serijal")... a uzivo, drze paznju nekoliko minuta a onda pocinju da se ponavljaju i smaraju.
ali ko sam ja da im sudim
iz zlatnih snova ih budim
jebe tekst
Bosancima treba zabraniti pristup kameri. Od nadrealista, preko nadrialiti show-a pa do jutjubera danas:
https://www.youtube.com/watch?v=yGmJVUTO6Xo
hahaha i jebeni Izet Fazlinovic
Šta očekujem od humora. Pa ništa. Sve što ima label komično, nikada nije. Hiljadu puta mi je smešnije u seriji generation kill kad se marinci u onim stresnim situacijama prozivaju, jer su to realne situacije, pa je i humor nekako više organski. Isto i u filmu hadersfild npr