Истина о Тарзанији - ако неког боли курац

1. IZMET Fazlinovic HA HA HA

2. Od nadrealista, preko nadrialiti show-a pa do jutjubera danas:

Proklet bio .. ne papet mastere, nego dan kada sam pogledao ovaj klip pre jedno mesec. Non stop jebeno pričam "neš živ zimu preziiimit" onim Omčovim glasom, dobro je pa je malo otoplilo

3. Da li bi ti bila frka da se usnimis kako izgovaras to?

4. Slazem se da je TLN lose ostarila, i ja nisam gledao kad je izaslo pa mi bezveze sad, pisah bas o tome pre. Zaista mi nije jasno sta je tamo smesno

5. Davno sam rekao da su bosanci najneduhovitiji ljudi na svetu. Cak su i tika i djosa i radasin smesniji

6. To je bila avangarda tada. Kad su delili jezike na crnski, gorski, srpski, hrvatski itd na primeru rečenice Ja čitam. Deset godina kasnije na artiklima imaš pet istih uputstava za korišćenje. Ili kad su pravili primere podcenjivanja znanja, pa stanje u društvu kad ronilac ide u najdublje jezero pa dođe i dolazi kod dve babe penzionerke i pita jel ovo najdublje, a one kažu nije imaju prosveta i rudari ispod.
    A sad su i meni bezze.

7. Mislio sam doduse vise na muslimanski deo bosne mada ni ovi nasi nisu spaseni

8. Hah bečmenlijo jedan

9. Kako sam se izvrišta na glavnog

10. Hahahaha sve ti jebem ludo šta je to šta to znači

11. Шта је бечмен(лија)?

12. Kakav je ovo jebeni rijaliti. Ništa više od toga, nažalost.

13. Evo, posramio si nas sada.

14. Ne. Nisam to hteo, samo kažem moj utisak koji veoma naginje ka istini. Jbg, nisam ja kriv.

15. Hah bečmenlijo jedan

Кад у кафани крене "Благујно дејче", певачица му пева: "Деј гиди, Аце, море, Бечменлијооооо"

ОК, пустите ме, изудараћу се сам од оволике шале, шеге, комике.

16. Kako sam se izvrišta na glavnog

Haha opasan tip

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.