Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Objasni mi pravila multilevel marketinga i za dva meseca cu da kradem od ortaka dvadeset puta manje da imam za kartu do Banjaluke
Objasni mi pravila seksa i onda cu za dva meseca poceti da stedim dve godine da platim ciganku da jebem
Objasni mi pravila Vukajlije i onda cu nakon sto me tu niko ne zgotivi napraviti novi sajt na koji ch pozvati dobre autore da pokradem da platim ciganku par puta
Objasni mi kako do kolača u tiganju i ja ću ga za 2 meseca praviti u džezvi
Објасни ми правила криптовалута и ја ћу за два мјесеца да пукнем реалан новац у то фиктивно срање.
Objasni mi pravila pjevanja i ja cu za dva meseca pjevati u autobusu
Kad <3Daniel<3 vidi da baki viri 3 evra iz novčanika
https://media.tenor.com/images/458dd9a1602d347fcd1216f660130336/tenor.gif
Objasni mi koliki si cigan ispao u životu i ja ću za dva meseca ispasti još veći cigan.
Objasni mi da sam ciganin i ja cu poceti da ispoljavam svoje poreklo
Kroz 2 meseca
Objasni mi kako da nadjem devojku i ja cu ti za 2 meseca objasnjti 64 nacina da je nadjes.
Objasni mi pravila drogiranja, i ja ću za 2 meseca da kradem na sitno od ortaka da skupim za dop
Objasnite mi kako comani nalaze kintu za pajdo i ja cu za 2 meseca smisliti bolju semu
Obhasni mi kako ceo život kradeš kevi nakit za pajdo i za dva meseca ću ukrasti istu vrednost marnjavajući sitan kancelarijski pribor od ortaka.
Objasni mi pravila zapadne kulture, i za dva meseca ću se zvati <3DANIEL<3
Objasni mi kako da dobijem posao na baustelu i za dva meseca kad mi se porodi Avlija nazvacu dete DANIEL
Kako se zove Danielovo pravdanje Zapati?
Denial, ahahahahahahahahahaha
Objasni mi kako ti je Bohor poklonio pedeset evra i za dva meseca će mi Zapata pokloniti 60.
Objasni mi kako da zavrsim travu i za dva meseca cu lerati ortake za istu jer mislim da sam narkoman
Inace, biser sa teme lordovi pisanja
http://s21.postimg.org/3mo782e1j/DANIEL11.jpg
Објасни ми правила твоје игре и ја ћу за месец дана већ да пуцам паре на њу у опкладама са много бољим од мене.
On je uvek znao šta je hteo,
on je hteo i kad nije smeo,
i da se digne kad je samo na korak od dna
Daniel<3 to zna...
Objasni mi kako celog života vadiš koren iz velikog broja i za dva meseca ću biti bolji u kamčenju para.
Objasni mi šta je blokčejn i za dva meseca ću biti siromašniji od Maestra