Jevdjic od Monaka

1. pa ono dali mi na onom kao za secenje prsuta kraljevski burger i one kolutove i pomfrit i ne znam jos nesto je bilo poprilicno je juneci (bukvalno xD)

2. Pa dobro svi idu na tome za prsutu i uz pomfrit i luk i dve cinijice sa prelivima xd

3. svakako je veci od onog u intergalaktiku 5 puta mada mozda je subjektivno to jer sam bas bio pjan ko bi trezan platio za pljeskavicu 600din

4. Što ti bode oči momak ovoliko, ja nisam jedan link sa ove teme otvorio

5. Pez ti si stvarno za posmatranje, koja opsesija nebitnim stvarima

6. Pez ti si stvarno za posmatranje, koja opsesija nebitnim stvarima

koja opsesija nebitnim stvarima

Reče aktivan član foruma Vukajlije, 2018. godine

7. Hahah, a lepo ti Bušido kad pročitaš nešto na forumu, kad se nešto dešava? Moraš i da učestvuješ ponekad, jbg. Kako je ćale

8. Kako ovo nebitna stvar??

9. Što guraš nos u tuđe živojine?

10. Hahah, a lepo ti Bušido kad pročitaš nešto na forumu, kad se nešto dešava? Moraš i da učestvuješ ponekad, jbg. Kako je ćale

Pa ja sam stari noulajfer i nelord

11. Lepo sam te pitao, šta sereš sad

12. Nemam ćaleta. Odgajali me dobrotvori. Ali ne bih o tome

13. Nadam se da ovim pitanjem nisam povredio tvoja intimna osećanja, ako je tako izvini

14. јел вам стварно ово са радијацијом није довољно јадно да бисте прокоментарисали или сте занемели од шока

15. hahah ja sam pokusao da zaboravim

16. и ја сам али нисам могао

17. i agilni je isto top 1 jadnik

18. ako malo bolje pogledas u staklo prozora primetices odraz njegove bake koja je umrla od raka grlica materice kad je bio mali

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.