Jevdjic od Monaka

1. Dobro, šta? Posle ovoga možda stvarno neće imati šta da jede.
    Mada ako ode u aps ima pun pansion tamo.

2. ma gde nece imati da jede nabrao se para pitaj boga koliko

3. tanja vojdgsgdsky istraživačky novinarky samo da ga jebeno zapratila sa bilo kog profila pošto prihvata sve i sad kad oće da ga linčuju
    živi ga jewđa na max
    https://www.instagram.com/jevdjic_milan/?hl=en

4. i da ga osude za prevaru opet ce glupave penzionerke da mu daju pare jer su pustile suzu na pricu bila ona lazna ili ne

5. ako malo bolje pogledas u staklo prozora primetices odraz njegove bake koja je umrla od raka grlica materice kad je bio mali

Hahahahah

6. Prc. Setilo se da zakluča instagram hahaha
    Kakav lik.

7. Ali kolko se sredovecne gospodje kidaju da ga brane, ko da se radi o alen delonu, a ne kockoglavom prosecnom liku

8. -sta je tvoje prvo secanje?
    -secam se tamne sobe....pruta....visoke senke tamne kose....i nesto debelo od koze sto je na vrhu imalo glatku roze kuglu...sa tim sam dobio prve batine u zivotu posle su mi posekli tresnju nemam sta da jedem za vikend

9. jel imas sta da jedes trenutno?
    "nemam", rekao je. Bilo je skoro 7 uvece
    "Sta si jeo danas?", pitala sam.
    "Nista", rekao je.

nekoliko dana kasnije
    Ja nikada nisam rekao da sada tesko zivim vec da se to odnosilo na period pre fakulteta

10. Sad citam da su jevdjica zene srbije proglasile najlepsim i najpozeljnijim muskarcem u zemlji i da ga napadaju iskljucivo ljubomorni muskarci kao i to da NIKAD NIJE NI REKAO DA JE BIO GLADAN

11. https://www.google.rs/amp/www.kurir.rs/amp/3012735/kakav-obrt-student-milan-za-kurir-tv-nikad-nisam-ni-rekao-da-nemam-sta-da-jedem

Ali već solidno prska fasada. Kreće bacanje krivice na surovi svet...

A ovi sto ga brane, oni su interesantni sad.

bravo za ekipu sto je stala iza ovog momka. ukoliko je ista tacno od optuzbi recimo ono o kladionici i opijanju pomozite mu da i to pobedi. samo napred

12. Sad citam da su jevdjica zene srbije proglasile najlepsim i najpozeljnijim muskarcem u zemlji i da ga napadaju iskljucivo ljubomorni muskarci kao i to da NIKAD NIJE NI REKAO DA JE BIO GLADAN

Dobio sam rak upravo od ovog saznanja

13. recimo ono o kladionici i opijanju pomozite mu da i to pobedi. samo napred

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

14. Dovodjenje novog članstva u klub mrzitelja jevdje:

MILAN JEVDJIC UBIO SVOJU BAKU, TVRDI LOKALNI ŠUMAR BOĆO

15. MILAN JEVĐIĆ PAO ANATOMIJU 7 PUTA, PA SE ŽALIO NA LEŠ

16. Milan jevđić pljuje po ulici (foto) (video)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.