Jevdjic od Monaka

1. Za par nedelja mimovi sa Jevđom odlaze na FB i Instagram, za 6 meseci kreće priča kako su otišle legende sajta i nista kurcu ne valja više...

2. SOKANTNO: Milan Jevdjic PRIZNAO:
    Nikad nisam ni rekao da sam GLADAN! (Foto)

3. ŠOKANTNO: Milan Jevđić pronašao novog sponzora! U izjavi je kratko rekao da je pristano na to da mu uplaćuju 1500e samo zato što sponzori liči na njegovu pokojnu babu.

4. SRCEPARAJUĆE. Jevđić kroz suze: Bio sam GlADAN, ali samo USPEHA kao lekar!

5. Ma otišao na neke burgere

6. hahaha udavio sam se na neke postove sa ove teme pogotovo pezove sad uzeo pelistavati ovde malo,mhahahah jel se ovaj lik i dalje nada slanju para ili samo svelo da pokusava da se odbrani od cyberbullyinga?

7. nije isao na casove kod stevce ;)

8. POSEBAN ZA OLANIKA POZDRAV

9. VELIKI POZDRAV BOHE

10. Hahah a tacno ga zamisljam dok cita ove komentare na vestima kako mu se grci zeludac jer nije ispalo bas onako kako se nadao

11. Mislim da ga bas boli kurac kako je ispalo ziveo covek ko grof 5 godina

12. Eventualno gleda da ne zaglavi robiju sad pa se zato pere i dokazuje neki kurac inace je mogao da se ponasa sa “hahaha nisam teo jbg”

13. moze se za to ici u robiju?...ma tesko da ce ici na robiju,nije bas uradio nesto ilegalno sa obmanom javnosti kako vec ali sig ima lobanja koje hoce da ga maltretiraju i nalupavaju ga zbog ovog kad ga sretnu na ulici

14. More ne boli ga kurac, navikla se guzica da ima. Mora da navata nove sponzore.
    Lepo reko Zapata, trebao je da izmisli talenat neki pride.

15. a nema telohranitelje ko politicari

16. E oll probaj da nadjes na ju tjubu klip gde neki lik na aerodromu prica na telefon sa majkom na spanskom, i dolazi neki rednek u invalidakim i pocne da se dere da se gubi iz amerike ako nece da prica americki da mora da je neki terorista cim tako prica, on je isao da ratune a sad ovaj tu prica na stranom jeziku i skroz agresivan i sve, a ovaj lik skroz smiren kulira ga i onda kad je doslo obezbedjenje ovaj u kolicima pocne da se dere Aaaa OSTAVI ME NA MIRU, MALTRETIRAS ME JER SAM U KOLICIMA OVO JE BULLING

17. Sad da je pametan i pravi preduzetnik pa da napravi stranicu na fejsu sa svojim mimovima i da forsira i za 15 dana proda kontigent majica ŠREDINGEROV JEVĐA - I GLADAN JE I NIJE i uzme keš budalama.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.