Šalu na stranu, Čavez je čovek koji radi nešto u životu. A to što je ponekad bio cicija za pare samo dokazuje koliko je zapravo radan te i zna vrednost novca. To što vas roditelji finansiraju u tridesetoj pa vam nije problem da potražite ćalu 500 kinte za okupljanje nije razlog da ga zajebavate
zaista mi je najiskrenije žao vas napaćenih isfrustriranih glavica koje pičku nisu videle u životu, dok ja ratne ožiljke prekrivam tetovažama a dignutu kitu pičkom svoje žene i svako jutro se budim uz prizor zasada lešnika i cvrkuta ptica vi se ovde ujedate na sajtu. Imam ratne prijatelje preko celog sveta za koje znam da bi sve dali za mene ako zatreba, jer ono što vi jadne asocijalne glavice ne možete da shvatite da vernost i odanost koja se stekne na ratnom polju traje do ostatka života. Najiskrenije mi je žao što nikada nećete imati normalan ljudski kontakt koji nije preko monitora i što ćete večito raspravljati o pičkama umesto da ih jebete, stvarno mi je najiskrenije žao, bez zezanja sad
Ahaha.
Au Bushido kako sam se grcio dok sam gledao sad ono, Jewdja pljunuti
smem da se kladim da prijateljima za rodjendane snima ovako kavere njihovih omiljenih pesama, sve sa ocekivanjem da ce ih time zaduziti do kraja zivota
smem da se kladim da prijateljima za rodjendane snima ovako kavere njihovih omiljenih pesama, sve sa ocekivanjem da ce ih time zaduziti do kraja zivota
Sto posto mu uvek kažu da žurka počinje par sati kasnije nego što zapravo počinje, da imaju vremena da se navare ko ljudi i koče se kada dođe da odsvira svoje
Hahah Pezose skroz, kontam da si u pravu i da je on onaj tip glave kao rodjendan ti je, sviracu ti ja, donecu ozvucenje, brat si mi, a onda posle kad odu gosti trazi pare
Dolazio je Čavez ovde posle te brukeni masa krenula da ga drka a on jebe mu se tačno, zalepio obraz na bulju i kao da se nista nije desilo. Fascinantno
A pljujte me al nelol je sto drkate Perinha za fizicki izgleda jbg
Šalu na stranu, Čavez je čovek koji radi nešto u životu. A to što je ponekad bio cicija za pare samo dokazuje koliko je zapravo radan te i zna vrednost novca. To što vas roditelji finansiraju u tridesetoj pa vam nije problem da potražite ćalu 500 kinte za okupljanje nije razlog da ga zajebavate
pa jer se nije žalio čavez u 37 kako mu mama i tata ne daju da ode na fudbal
Nelol je zajebavati za fizicki izgled kad je zbog bolesi ili ako mu je neko odsekao ruku, u ostalim slucajevima je totalno ok zajebavati nekoga jer je debeo, ruzan, ima bradicu ko perinjo itd
zaista mi je najiskrenije žao vas napaćenih isfrustriranih glavica koje pičku nisu videle u životu, dok ja ratne ožiljke prekrivam tetovažama a dignutu kitu pičkom svoje žene i svako jutro se budim uz prizor zasada lešnika i cvrkuta ptica vi se ovde ujedate na sajtu. Imam ratne prijatelje preko celog sveta za koje znam da bi sve dali za mene ako zatreba, jer ono što vi jadne asocijalne glavice ne možete da shvatite da vernost i odanost koja se stekne na ratnom polju traje do ostatka života. Najiskrenije mi je žao što nikada nećete imati normalan ljudski kontakt koji nije preko monitora i što ćete večito raspravljati o pičkama umesto da ih jebete, stvarno mi je najiskrenije žao, bez zezanja sad
Ahaha.
Au Bushido kako sam se grcio dok sam gledao sad ono, Jewdja pljunuti
Ali najjače je na kraju kad preti tom nekom liku.
Ako se ispostavi da si ti zapravo pisao sa oba akaunta....
...ZAPAMTI...
Ovaj miš što ću da dobijem...
(očekujem da kaže da će da mu ga nabije u bulju)
..skrinšot miša ću da ti šaljem svaki dan, da te podseti šta si uradio!
Lik sa druge strane osećam da se upišao od Čavinog gneva
aahahah prebacite na 1:36 do 1:40 ugusio sam se hahah
Asahahhaha pa plačem! Što nisam ranije izvalio ovaj kanal. Ima blaga
https://www.youtube.com/watch?v=OxwSMHCCpV4
Hahahaha
Chavez - Africa (Toto sirotinjski rođendanski deo cover)
chavez je pljunuti onaj lik sto na kampovanju popije flasicu vinjaka na eks i kaze MRKKK
Malo je doduše jezivo kada skapiraš da je sve vreme zapravo sam dok ovo snima i radi
било је мало смешно на почетку, сад се већ претвара у иживљавање. и није ми више смешно. бушидо, ти си сајбербули.
Sada sam naleteo na njegovu verziju MALENA SANDI CENOV koju je prepevao na engleski...Ovo je previše
Sto posto mu uvek kažu da žurka počinje par sati kasnije nego što zapravo počinje, da imaju vremena da se navare ko ljudi i koče se kada dođe da odsvira svoje
Hahah Pezose skroz, kontam da si u pravu i da je on onaj tip glave kao rodjendan ti je, sviracu ti ja, donecu ozvucenje, brat si mi, a onda posle kad odu gosti trazi pare
Nemaš kintu, a dobro daj otvori te poklone da vidimo šta ima. Loša osobo
a jel imas pentium 4 i jel znas da ga upotrebis?
Dolazio je Čavez ovde posle te brukeni masa krenula da ga drka a on jebe mu se tačno, zalepio obraz na bulju i kao da se nista nije desilo. Fascinantno
A pljujte me al nelol je sto drkate Perinha za fizicki izgleda jbg
Ja ga ne drkam, samo sam mislio da nije on na slici, vec da je iz sprdnje okacio nekog debila. Kad su mi rekli da je on, stvarno ga ne diram vise.
Čava: Ja sam Donatelo!
pa jer se nije žalio čavez u 37 kako mu mama i tata ne daju da ode na fudbal
ahahah a lik u sustini planirao da mu ustupi predsoblje da prespava na cipelama, ovaj vec organizuje pes turnir
e, al to za kornjace moramo da uradimo!!!
Nelol je zajebavati za fizicki izgled kad je zbog bolesi ili ako mu je neko odsekao ruku, u ostalim slucajevima je totalno ok zajebavati nekoga jer je debeo, ruzan, ima bradicu ko perinjo itd