Jevdjic od Monaka

1. Sedaš godina si na sajtu čoveče. Sedaš godina perživljavaš isto i opet se buniš, svađaš, pretiš. Sedaš godina vrtiš pirču o nepravdi i pretiš edukacijom na Trošarini. Pomoliću se Bogu Ocu Sapsitelju mudrosti malo da ti podari. AMfetamIN.

2. Brt, ladno si se nadrko na internet prozivku za izgled xd

3. Rasni brt kontas valjda po faci toj da ta glava ne zna za bolje, primitivno razmislja. A ovamo kao dosta mi je negativnosti nemojte pls

4. Ona glava za koju nikada nisi sasvim siguran da li troluje ili je stvarno apsolutni daun. Jer ne prihvataš realnost situacije... Ne možeš da dobaciš dotle

5. meni je bas bushido lep deckic pustio bih ga da mi jebe brata
    i metroseksualan i sve

6. Perviše je ovde negativnosti, mržnje, podozrivost i zavidnosti. Ljudi su za Boga Oca Sapsitelja aboravili i umesto molitvi se okrenuli bludu i razvratu. Ne znam zašto dečko poziva na nasilje koje nije u Hrišćanskome duhu. Ako je već sedaš godina tu onda bi terbalo da je naučijo nešto.

7. Seks sa Bušidom nije gej. To bi bio sa perinjom tipa. Ili gambijem. Sa ružnim, glupim, neurednim glavama. Bušido je fensi

8. Da ja sve mislim ds lik makar na nekom nivou troluje, nerealno mi jbt da je neko toliko zaostao u razvoju

9. Reče gambi, i podiže dva prsta da mu učiteljica da reč

10. Kontam da ove lobanje sto se kriju iza duplih imaju veoma male kurceve i da su ih celog zivota maltretirali, tipa pisal im u flasu pa ih cimali da popiju, gurali im glavu u wc solju, ono najgore ponizavanje, pa sad ne smeju ni na netu da se pojave pod pravim nalogom, traume jbg velike bas, sve mi ih nesto dodje zao

11. Cekaj Gambi, ti si pre 3 dana pisao kako ovde vise nema civilizovane rasprave i da si iznad ovoga haha

12. Sto kazes da ovo nije civilizovana rasprava? Ja sam civilizovan decko i veseljak veliki

13. Cekamo sad da Perinjo zove onog mucenika Zapatu da ga brani izmisljenim pricama

14. Gambika, ajde mrmunu sprijemi ručak kao dobar vojnik

15. Smarate vas dvojica jbg gori ste od bombasa

16. Koliko je kilometara dijelilo Chaveza od fudbalskog terena?

17. Evo ga Zapata da odbrani druga svog, duhovit kao i inace, stoji na stolici da dohvati tastaturu i baca poshalice

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.