Slovačka, da li da odem ili ne?
  • Синиша Вуцо

Чуди ме да нико није отворио тему о пословима у Словакији, јер је то врло популарно међу распамећеном омладином. Кад је Младима излаз из кризе одлазак у Словачку онда могу да мислим колико смо ниско пали.
    Имате ли искуства, или имате некога ко има искуства, или имате неког ко има неког ко има искуства...
    И која је фора... Како... Шта...
    Напишите, баш ме занима.

• Kashof

Znam lika koji je otišo u Slovačku i našo tamo mamu razumeš slala mu 50/60 evra dnevno kad se vratio ovde

• perinho

ja čuo da ih poslodavci maltretiraju, kao i da nas slovaci žestoko mrze jer smo govna koja kradu poslove jer ih rade za duplo manje para

• Earthworm Jim

Pa nista, ako si sirotinja odes tamo da jedes i spavas besplatno i rintas 6 dana nedeljno po 12h za 500e i onda te mozda plate a mozda i ne. Ako si sirotinja idi, a da nisi ne bi ni pitao

• Mali Ker

Не знам пуно о Словачкој, само да сигурно није добра као Чешка, јер би иначе постојала дефиниција ”Идем у неку Словачку”, а не ”Идем у неку Чешку”

• Earthworm Jim

Cehinje su bolje picke sig

• S

Svrabiša i Češko :D

• Mali Ker

Нисам никад чуо за неко словачко пиво, само за чешкоисврабиша, тако да и о томе треба размислити, има аутора овде који би могли да кажу пуно по овом питању типа ”има црна словачка олимпија у већим маркетима” или тако нешто

• TB

Баш је онако до јаја што људи иду да раде минимум 10 сати дневно са једним даном недељно слободно, да живе са 20 Турака у соби и једу разна говна из конзерве да би уштедели фазон 300 евра месечно....

• Синиша Вуцо

То што те мрзе јер си српско говно, то нема везе. Исто би ми било и да одем у Лондон и Њујорк. А што се сиротиње тиче, ја сам дете улие.

• Makaronac

Idi
    Ja sam.bio u slovackoj
    Zaradio za dan 140000 eura i vratio se kuci

• Бохор

Na granici je l su te drkali

• Makaronac

Uzeli 20% i golog me skinuli

• Бохор

Armina su skoro terali da kenja kod kucice one na carini da kao nije nesto nagurao u dupe da prenese

• Čiča Morada

Бохор Армину правио батине испред клаџе

• Бохор

Izijem mu je namestio batine zbog Zorana Kalezica

• ps

Znam ja ljude koji su otisli tamo, rade ko crnci za bednu platu jedu splacine i spavaju u rupi nekoj sa nekom gamadi. Solidna nepreporuka