Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
zapata mnogo je lose ovo tvoje prozivanje, asimiluj se malo s ljudima iz 2018.
Još tad si se slizao sa raznim kurvetinama po sajtu u nadi da ćeš jebati, al umesto tit fucka od strane artemide, dobio si jtu čmar
ахахахахха
-artemida jel mogu trolovati sa vama.
-moze
-a jebati jel mogu?
-moye samo ovog baroknog dečaka
To si ti bushido
Ma da bre pusti kosmopolitu daj zovite ovu artemidu da pocnem da se salim kapiram da je solidna milfara
Pa ovo su bednije fore nego što sam očekivao. Sada kapiram zašto si šljakao 7 godina za džabe.
Dobra je Artemida. Ima sisurdu. Niste mi odgovorili da li Kosmopolita ima sisurdu? Ako ima onda je dobar mod.
A bila bi fora da dodju svi ovi od pre 8 godina da nastave ovu raspravu sa monoklima dok zapravo sede u 18 kvadrata i nose majicu rockcaffe umazanu od premia ajvara
Artemida je malo trandžasta u faci, što objašnjava što je buško hteo da bude deo njene klike
Nema potrebe. Otvara se ista tema na svakih 6 meseci. Samo legendice ne kapiraju da je sve oduvek bio isti kurac. Samo su sada defke umrle, pa je prirodno umro i sajt. A debila koji se groze nasilja nad njihovim legendarnim autoritetima će uvek biti. Evo gledaj vrhunac forice i prozivkice legendice Zapate. Odmah ti je jasno o kakvim se lobanjama radi
који ћу курац у шангају без визе? у донгуану ћу бити још месец дана да накупим пара па се враћам у шенжен
Dobro bre Bohore, jebem mu mater. Neko ti nekad rekao i sada mora da je tako, kažem ti lepo. Uostalom koga boli kurac.
EDIT: JTU najženstvenija osoba na sajtu ikada, lolololo
Ti si bushko bar jeb'o nešto sa sajta... ja ni toliko. A čim reme kaže da je JTU ženstven, praktično win win, ja verujem remeu
Reme pa ja ne garantujem za info rekao sam sta i kako samo
Sve te legendice sajta su klasicni ODBOJKASI....najbezveznija bica na planeti zemlji
Bolje cerka sidasica nego sin odbojkas
Nemoj Zapatice, blam me je u tvoje ime od ovih forica. Dostojanstveno se povuci. Kao sa Tarzanije.
Ej da ne ispadne da ja klevećem za ovo da je bushko jebao jtu, stvarno se sećam pre par godina neko da je pričao.
Tvoji postovi nisu "xa xa xa" postovi nego moras malo da se zamislis
Gde je i šta radi Šana?
udala se za nekog lika sto ima 50 godina fazon