ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. Sto je sad zapata sa duplog koji kurac

2. I to kao aj doci cu sa duplog iako svi znaju ko sam (ja nisam znao vidim busido zna nekako) to valjda da ne ruzi originalan nalog hahaha pa ne stvarno smo jadnici totalni svi u ovom paralelnom univerzumu

3. Ma nije dupli nego promenio ime. Izgleda ga je ipak blam onog otvaranja teme malo. Volim kada agresivnom terapijom otvorim oči čak i samom bedniku. Vidiš da deluje.

4. što se toliko žestiš na mene prijatelju, pa nisam je protiv tebe otvorio lolo. za ovo sa jtu neću da se izvinjavam, tako se sećam stvari, možda grešim.

5. zapravo me jako zanima što si me fiksirao lolo, većina likova je bila u fazonu zapata transferiše, što je i normalno, al ti si nekako mnogo lično primio, izvini ako sam ti nekog uvredio, brata, sestru, odatle.

6. Aha, nub sam ok
    Edit: ali sam i dalje veca legenda od svih vas a poprilicno i jaci

7. Jebi se busido uzeo si svetlost reflektora sada a bas sam lepo polemisao sa dzimi divizijom

8. a ovo ''stvarno nisam imao pojma ko je bushido'' je činjenica. to ne treba se shvati u fazonu who da fuck are u, nego jebiga, nemam pojma ko si, a vidim svaki post ''zapata bednik'' čak i kada to tema nije lolo

9. Zapata, evo da ne bude da sam baš toliki sadista, veruj mi prestani da pišeš. Sve je tužnije. Sada mi je stvarno čak više i žao da te gazim. Kad te vidim tako jadnog...među tim kesama...

10. Meni je ok kad neko kaze da je bednik i kraj price nema potrebe za tovarenjem itd al kad neko kapira da je legenda sajta a ono dzimi ili tilmo onda jbg druze cekaj malo

11. i dalje mi nisi odgovorio jbg

12. Ali, ona tema "kompromis" od pre 8 godina u odnosu na ovu "dogorelo" kao prvi Veliki brat sa Ljuba Ivanom na čelu u odnosu na tekuće zadružne parove. Tako da, prirodni tok stvari nije narušen.

13. i dalje mi nisi odgovorio jbg

Evo. Nisam ja sadista gospodjo.
    Delimično jer mi je dosadno ovih dana, inače zašto bih naleteo ovde.
    Sa druge strane naleteo sam posle brda vremena baš kada si bacio onaj post. Ne volim kada neko blati ljude sa kojima je blejao godinama. Kakva god da su govna. Uvek mi je taj koji dođe i pljuje ih nadaleko gori lik. Najniža stvarno vrsta egzistencije. Ako si jeo govna tamo godinama, a oni te izvozali, to je tvoja sramota koliko i njihova. I o tome ne sereš javno, već ćutiš i smrdiš. Jer je blam. Makar bi mene bilo blam i što sam provodio vreme sa debilima, a i što sam dozvolio da ispadnem 17 puta gluplji. A da ih posle nazivam narkomanima i bacam tako te neke najbednije informacije, bile tačne ili ne, ne mogu stvarno da zamislim. Znači ćutiš, smrdiš i nekim dalekoistočnim veštinama pokušaš da pronađeš novog sebe i ostaviš tu blamčugu iza sebe, nadajući se da neće ostati mentalne posledice.
    Takođe ovaj egotrip da ste legendice ti i Džimi. To je posebna priča, ali ajde to je opevano na 100 strana do sada.
    I onda si mi se naravno na sve to naguzio sam sa pokušajem da budeš duhovit i vispren u replikama. Što činjenica nisi.
    Eto, nadam se da sam bio jasan.

14. Morao si biti kažnjen.

15. prvo, krao je samo frenki i izjebao sve nas. nisi čitao post lepo jbg. ovi ostali su prozvani zbog pasivnosti, antisrpskih tema itd i hteo sam u jeku ovog dnevnjaka 2 gde je predstavljen kao neki mesija da makar 5 ljudi zna da je gnjila narkomančina.
    drugo, nikada nisam pričao da sam legenda, niti sam se tako postavljao, ako ne računamo onu temu 'lordovi pisanja', koja je zajebancija, tako da ti i to pada u vodu.
    treće i najbitnije brt, nisam ti se obratio lolo, stvarno, ali stvarno... nemam pojma ko si.

16. To za antisrpske teme i Sorosa je bas transfercina

17. Gambi, koliko je dzimi legenda na skali od 0 do ps?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.