ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. pa dobro brate transferčina, mene je napinjalo npr da tri dana zaredom bude tekst kako smo klali u srebrenici

2. U Bus nisko ovo sad
    Ga
    Gambi ostaje Dzimijev daunkonj

3. Pseto, nisam dovoljno upoznat sa tvojim opusom da procenim, mozda si skroz ok lik, svakako ne delujes kao ovaj pacenik Bohor ili onaj Bobgrok

4. Nije nisko Pseto. Sasvim sam mu korektno odgovorio, jer me je pitao zašto da gazim. Meni je žao što ne mogu da ulepšam sranja koja je izasrao u zadnjih par dana, p da to bude politički korektno. Sam se svuljao i to je to.

5. pa da diskutujemo kao ljudi

6. Ma on tebe nisko udara kao ne zna te

7. ja mislim da si ti to sve lično shvatio. prelistah temu, sad vidim da si slao tekstove za tarzaniju, ako su ti bili odbijeni, ja nisam kriv za to. jer ne vidim što bi me napadao osim ako ti nisam nešto organski antipatičan. ako je to u pitanju, onda samo gazi lol

8. Pritom nastavlja da se blamira sa pričom da ne zna autore koji su bili vrlo aktivni do pre 2, 3 godine, zapravo u isto vreme kada i on. Odnosno pričom da mi se nije obratio, a zapravo je reagovao na moj prvi komentar da mu je post bedan. Što je normalno, jer je otvorio temu. Valjda nije očekivao da mu niko ništa ne napše? Naprotiv očekivao je podršku, pa je naleteo na surovu realnost. Ništa nisko, ništa nekoretno

9. P-R-O-M-E-N-E

ili povlacim svu preostalu intelektualnu elitu sa vukajlija

10. Razmod Kosmopolite i Truca, kao i ban Boxoru na godinu dana s obzirom na dokazane zloupotrebe sajta i selektivno maltretiranje clanova.

11. pa odreagovao sam jer si napisao transfer rečenicu ''ja takve stvari pišem navaren i sa pola snage''. ne znam autore, ja sam na forum slabo zalazio

12. Ja nisam ni rekao da je nisko mozete se gadjati ytong blokovima sto se mene tice

13. ja mislim da si ti to sve lično shvatio. prelistah temu, sad vidim da si slao tekstove za tarzaniju, ako su ti bili odbijeni, ja nisam kriv za to.

Naprotiv. Poslao sam dva, ili tri teksta Frenkiju, na Miličin nagovor.
    I svaki je bio objavljen. Nisu mi niti jedan odbili. Posle poslednjeg teksta me je tvoj drug Frenki zamolio da sledeći tekst napišem što kraće, jer stoka ne voli da čita, već da gleda slike. To je bilo to, više nisam slao ništa posle toga. Jer je već sam stil pisanja koji ne iziskuje ni humor ni trud bilo dovoljno prilagodjavanja za mene. I to je bilo negde u začetku sajta, jasno sam skapirao ideju likova da zabavljaju mentole. Ne vidim tu nikakvu moju frustraciju.

Mislim da sam ti jasno rekao da te ne gazim zbog toga. Imaš na prošloj strani lepo objašnjeno zašto sam te nagazio. I zbog čega si mi antipatičan.

14. Ne palim vatru ali ozb ne al ovo za odbijanje tekstova je rak rana vukajlijasima koji su kao slali pa ih Bogovi odbili lol jebeni

15. pa čekaj, jel te iznerviralo što ja ne znam za te tvoje tekstove, kao ja sam iznad toga? pa ja 90 posto tekstova sa tarzanije nisam čitao.
    jel ti frenki drug neki, pa te ovo iznerviralo? a u pravu si jbg, možda tema nije trebala da bude otvorena, ili je otvorena prekasno. jednostavno tad sam nešto prs'o i rešio da se poserem po svemu, ne misleći o posledicama (jaka posledica neko misli na netu da sam bednik lolo koga bole kurci). svako ima svoju slabost. moja je kratak fitilj i što ne razmišljam previše u takvim situacijama.

tvoja je jebanje feminiziranih dečaka koji se lože na sestre bronte.

i to je sve ok, svi smo deca ove planete. ajd' u zdravlje.

16. pa odreagovao sam jer si napisao transfer rečenicu ''ja takve stvari pišem navaren i sa pola snage''

Pa to je činjenica. Sajt je takav da, ako hoćeš da prilagodiš tekst njemu, ne treba puno snage da uložiš. Napišeš šablon koji je već kalupiran na sajtu i to je to. Ne misliš valjda da su ono dubokoumni tekstovi lordov humora, koji iziskuju ogroman trud i mentalni napor? Ja znam da tebe to nervira, jer si se godinama trudio i pisao tamo. Ali ja ne volim da se trudim za džabe, ili za tuđi interes. Bilo simpa par puta, zezao se poslao, objavili i to je to. Ne vidim što te nervira to što ti kažem da se nisam potrudio.

17. ma kakvi tarzanija dubokoumna, pa pročitaj ti neki moj tekst, ono je djubar kalupski pisan što kažeš, zato je dobro i prolazilo

edit: naravno da ne iziskuje trud ali kad to KAŽEŠ malo je transfer i patišpanj, kapiraš

18. jel ti frenki drug neki, pa te ovo iznerviralo?

Vidiš kako iz odgovora u odgovor srljaš. Pretpostavke donosiš neverovatno neinteligentno.

Ne. Ne poznajem gospodina. Prozborio sam više sada sa tobom, nego sa njim ikada.
    Čak i mislim da je degen takodje. Kao i cela ta tamo ekipa koja vodi priču.
    Niti me je iznerviralo bilo šta.
    Samo sam skrenuo pažnju da si mnogo jadniji od njih, jer ste šljakali godinama, pa sad dolaziš ovde kao ženturača i pljuješ ih na najjadniji mogući način. Nije muški. A mislim da čak ni većina ženturača to ne radi. Plus te nije sramota što su te izvozali kao glupaka, još i to iznosiš. To je kao da ideš i pričaš kako te je žena izneverila, a jebala se okolo 20 godina, lupali je po diupetu pred tobom, a ti to izvalio tek kada si legao u tuđu svršotinu na vašem bračnom krevetu. I na sve to kažeš - ma narkomanka.

19. Kapiram da imaš dovoljno godina da skapiraš da je očajno vređati na taj način. Bilo bi deset puta bolje da si napisao da se stidiš svog vremena provedenog tamo i da si ispao glup ko kurac. I time završio celu priču. To bi značilo da si samo napredovao u glavi i da si se izvukao. Ne moraš da nikome skrećeš pažnju da su dnevnjaci jadni. To vidi svako ko nije u mesnom odboru SNS-a u Ritopeku. Makar ja mislim.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.