Псовање дјеце није српски већ цигански. Па мој ујак умало није убио неког идиота који му је опсовао дјецу, тако да не видим у ком универзуму је то нормално тј. уобичајено.
Dobro perice, lepo sam te pitao sta je po tvom misljenju trebala da uradi ali ako nisi za DISKUSIJU ok
Pošto je atmosfera na sajtu postala nenormalna odavno, realno, u datoj situaciji nije ni mogla a niti je trebalo da bilo šta uradi, samo da se uzdrži od moralisanja i od naknadnog lizanja sa onima koje je sama opisala kao, parafraziram: "najveću bagru". Jer takav njen pristup je ozbiljno doprineo atmosferi koja sada vlada (i zbog koje se ja sada na ovom nalogu ponašam i serendam na način na koji nikada nisam komunicirao s ljudima na mom starom, originalnom nalogu)
Još ću na kraju stvarno da poverujem u bombasevu teoriju zavere po kojoj je lenor koristio Kosmin nalog.
zbog koje se ja sada na ovom nalogu ponašam i serendam na način na koji nikada nisam komunicirao s ljudima na mom starom, originalnom nalogu)
e vidiš, tu je razlika između tebe i mene, evo meni je osma godina na ovom nalogu i isto mišljenje o džimiju imam sve vreme sa istog naloga. on je ostao u 2010, zato sam rekla da nije trebao da dolazi
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ljudi Kosmopolitina jedina funkcija kao moderatora je ocigledno da se lize sa talogom ovog sajta i da odabira Bohoru definicije lol
Aj bezi u kurac
Edit: eruu sam rekao
eh zlatna vremena kad smo mi smrtnici sve rešavali peticijom a kaizen poštovao volju naroda
gresis, Box odabira sebi sam jebeno hahahaha, eno sad je sam sebe banovao verovatno mu chrome zakucao zbunjen hahaahhaha
bombas, evo za minut
gamby, jel znaš da mi surovi jednom obriso definiciju na kojoj mi je uroš napisao da je super eeeeej
Gambi jel mozes ti da mi odg posto perice malog nema: sta je trebalo da uradi kosmopolita kad se dzimi pojavio?
Псовање дјеце није српски већ цигански. Па мој ујак умало није убио неког идиота који му је опсовао дјецу, тако да не видим у ком универзуму је то нормално тј. уобичајено.
U vukajlijinom ocigledno, jer evo vidis manijak i dalje seiri po sajtu i vredja
Pošto je atmosfera na sajtu postala nenormalna odavno, realno, u datoj situaciji nije ni mogla a niti je trebalo da bilo šta uradi, samo da se uzdrži od moralisanja i od naknadnog lizanja sa onima koje je sama opisala kao, parafraziram: "najveću bagru". Jer takav njen pristup je ozbiljno doprineo atmosferi koja sada vlada (i zbog koje se ja sada na ovom nalogu ponašam i serendam na način na koji nikada nisam komunicirao s ljudima na mom starom, originalnom nalogu)
Još ću na kraju stvarno da poverujem u bombasevu teoriju zavere po kojoj je lenor koristio Kosmin nalog.
pa dobro on je kacio privatne slike i psovao porodicu, ovo je internet, poludeo bi kad bi gledao sta ti ko pise i primao k srcu
to nije teorija zavere nego istina, ja nikad ne lazem
a ti misli sta hoces
Auuu, mali prst je bio takva ništica od moderatora da sam mislio da će da sjebe i ugasi sajt još 2010. godine, da ga nije razmodovalo.
i da dodam da je rasni i pored ovih uvreda jaka glava i nije poremecen niti retardiran uopste haha, gotivniji je od svih ovih degena s foruma
bombas eno odabir i srećan ti rođendan :-*
Meni obrisao definiciju dana hehe
Pseto evo odgovorio ti Perica isto sto bih ti i ja rekao
e ok, hvala, svakako zasluzuje biti na naslovnoj tako da mi nisi ucinila uslugu
(L)ok
e vidiš, tu je razlika između tebe i mene, evo meni je osma godina na ovom nalogu i isto mišljenje o džimiju imam sve vreme sa istog naloga. on je ostao u 2010, zato sam rekla da nije trebao da dolazi