ДОГОРJЕЛО ФАЈНЛ ЕДИШН

1. Dobro perice, lepo sam te pitao sta je po tvom misljenju trebala da uradi ali ako nisi za DISKUSIJU ok

Ja ću ti kažem, nisi ti natovario govnima Džimija kad je došao, nego je naleteo na par debila tipa BobRok i slični, ti si došao tek nakon toga, Kosmopolita je na sasvim njegov korektan post i ono spamersko drkanje kurca glumila ciničnu ožalošćenu tetku sa "jadan Džimi, nije ni trebalo da dolaziš", aminujući jebenog boba roka i slične, tu je već bilo kakva normalna komunikacija otišla u kurac. U suštini, Kosmopolita trza na matorog Kurda, koji je ovde glumio strogog ćaleta i očinsku figuru dok mu se neko nije drznuo da kaže da ne sere, koji se pičkarao sa Džimijem, ako se ja dobro sećam. Tehnički Kosmopolita je reagovala smećarski,sujetno i ciganski, glumeći mudo, nije trebalo da se ubacuje u spiku, time što je došla kao moderator i ponašala se kao BobRok je i dala legitimitet ovim degenericima u samom startu i automatski još dodatno popišala bilo kakvu diskusiju koja bi mogla da bude normalna. Tvoja diskusija sa Džimijem je došla u krajnje nesrećnom momentu nakon par smećara i Kosmopolite.

2. Reme ne ponavljaj moje reci, ja sam to rekao mnogo krace i efektnije.

3. reme, nemoj sad da ti zaključam temu o pivu

4. Ahahaha prc šta ćeš odgovoriti sad @Santjago Korovjov

5. i onu za fotografije

6. Slobodno šilji virtuelni kurac :*
    Mož i da oboriš sajt što se mene tiče, šišti mi đoka. I dalje ćeš biti smeće.

7. i filmove bih al ne mogu zbog provirona :-*

8. Hah lik stavio poljubac odma pored kurca

9. Slobodno, Prov je ređe na toj temi nego ja na pivu, tako da ono, uzdržaćemo se od postovanja jednom u sto godina, mož me i banuješ, ne menja ono što sam rekao. Kurd bi te sad pomazio po glavi.

10. ma prov kad dođe to je ih kao da je tu svaki dan

da, fali kurd

11. Tačno, možete da oživite klub penzionera Vukajlije.

12. e vidiš, tu je razlika između tebe i mene, evo meni je osma godina na ovom nalogu i isto mišljenje o džimiju imam sve vreme sa istog naloga.

Ti isto mišljenje imaš o Džimiju sa istog naloga ali ti na tom istom nalogu nisi ista kao 2010. Ja sam zato i uzeo novi identitet.
    P.S. No ovo je sad već proseravanje.

13. da da, ja, kurd i muškatla isto fali

14. Zašto bi se iko jebeno pravdao što je uzeo jebeni drugačiji virtuelni identitet koji kurac.

15. Ako moras da im se pravdas zasto si se vratio na sajt zasto bi nick bio drugaciji

16. potpuno ista perice, samo što sam za ovo ponašanje dobijala banove u to vreme, i to sve u paru, sa carom, sa kurajberom... sve su nas po dvoje banovali pa sam ostala

skoro je truć pokušavao da me banuje al sad ne može:-P

17. mali prst mozda nije neki moderator bio, al sto je imao ukus muzicki dobar, otkrio sam par odlicnih bendova na onoj njegovoj temi, ne mogu da se setim kako se zvase

18. kako se zove taj lik iz skajrima gorne ne secam se da sam ga video ikad

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.