Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. Kosmopolita laze Zapata tamo da ume da jebe ne primaj se bzvz, provereno

Provereno lolo. Loš izbor reči, može svakako da bude protumačeno. Kuvajući kafe tolikim legendama pisane reči, mislio bi čovek da si nešto naučio

2. Kvazi legende se polivaju govnima međusobno
    https://i.imgflip.com/brbbk.jpg

3. zapata :-*

gamby, to kad pričaš nešto jtu bla bla ox, to je kao ja da pričam kako bilo osamdesetih kad se pola autora odavde nije ni rodilo, koga bre sad boli kurac šta je bilo na vukajliji pre deset godina

4. kosmo ja bih baš voleo da mi pričaš kako je bilo osamdesetih :*

5. oću zapata, u četiri oka samo ;-)

6. Provereno lolo. Loš izbor reči, može svakako da bude protumačeno. Kuvajući kafe tolikim legendama pisane reči, mislio bi čovek da si nešto naučio

Brate znam da je tebi pozivanje ljudi da su gej maksimalni domet, ali ono nisu svi daun Bugari. A da pritom ne kontas da bi i sebe tako prozvao lol

gamby, to kad pričaš nešto jtu bla bla ox, to je kao ja da pričam kako bilo osamdesetih kad se pola autora odavde nije ni rodilo, koga bre sad boli kurac šta je bilo na vukajliji pre deset godina

Prosto se grcim koliko ti nisi u stanju da ispratis diskusiju, brt ovo za JTU je bilo kao juce npr. A prica o Tarzaniji od pre par nedelja. Mada kontam, u godinama si, udario loma alchajmer pa se samo daleke proslosti lako setis

7. pa kako si onda proverio da loše jebem.

spoiler alert: nevin sam.

8. kozma stari kao vino, ne blamiraj se

9. jeste, sećam se kad si ti kao osnivač sajta 2010 ovde bio tako cenjen i poštovan, pa sve bilo joj evo ga drug gamby saće neki super fazon da izbaci a jes lud skroz

10. ja sam dupli
    banuj me do 2019 8 maj

11. Zapata ajde odbij od Kosmopolite ljubomoran sam sad malo druze

12. žajk, ja sam ti rekla nešto za to banovanje

13. a jebi ga boh, gledaš utakmicu, meni dosadno

14. Ja bih banovao i kockicu i radeta

15. bohore, prijatelju, nemaš šanse, ovo naše tinja godinama. možeš samo da pevaš on te voli duže ja te volim više

16. ahahahaha da da moj i zapatin pvt star sedam godina
    mada je bohorov intenzivniji svakako

17. u našem nema golotinje... samo čista emocija

18. da da ljubav naivna ahahahaha

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.