gamby, to kad pričaš nešto jtu bla bla ox, to je kao ja da pričam kako bilo osamdesetih kad se pola autora odavde nije ni rodilo, koga bre sad boli kurac šta je bilo na vukajliji pre deset godina
Provereno lolo. Loš izbor reči, može svakako da bude protumačeno. Kuvajući kafe tolikim legendama pisane reči, mislio bi čovek da si nešto naučio
Brate znam da je tebi pozivanje ljudi da su gej maksimalni domet, ali ono nisu svi daun Bugari. A da pritom ne kontas da bi i sebe tako prozvao lol
gamby, to kad pričaš nešto jtu bla bla ox, to je kao ja da pričam kako bilo osamdesetih kad se pola autora odavde nije ni rodilo, koga bre sad boli kurac šta je bilo na vukajliji pre deset godina
Prosto se grcim koliko ti nisi u stanju da ispratis diskusiju, brt ovo za JTU je bilo kao juce npr. A prica o Tarzaniji od pre par nedelja. Mada kontam, u godinama si, udario loma alchajmer pa se samo daleke proslosti lako setis
jeste, sećam se kad si ti kao osnivač sajta 2010 ovde bio tako cenjen i poštovan, pa sve bilo joj evo ga drug gamby saće neki super fazon da izbaci a jes lud skroz
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Provereno lolo. Loš izbor reči, može svakako da bude protumačeno. Kuvajući kafe tolikim legendama pisane reči, mislio bi čovek da si nešto naučio
Kvazi legende se polivaju govnima međusobno
https://i.imgflip.com/brbbk.jpg
zapata :-*
kosmo ja bih baš voleo da mi pričaš kako je bilo osamdesetih :*
oću zapata, u četiri oka samo ;-)
Brate znam da je tebi pozivanje ljudi da su gej maksimalni domet, ali ono nisu svi daun Bugari. A da pritom ne kontas da bi i sebe tako prozvao lol
Prosto se grcim koliko ti nisi u stanju da ispratis diskusiju, brt ovo za JTU je bilo kao juce npr. A prica o Tarzaniji od pre par nedelja. Mada kontam, u godinama si, udario loma alchajmer pa se samo daleke proslosti lako setis
pa kako si onda proverio da loše jebem.
spoiler alert: nevin sam.
kozma stari kao vino, ne blamiraj se
jeste, sećam se kad si ti kao osnivač sajta 2010 ovde bio tako cenjen i poštovan, pa sve bilo joj evo ga drug gamby saće neki super fazon da izbaci a jes lud skroz
ja sam dupli
banuj me do 2019 8 maj
Zapata ajde odbij od Kosmopolite ljubomoran sam sad malo druze
žajk, ja sam ti rekla nešto za to banovanje
a jebi ga boh, gledaš utakmicu, meni dosadno
Ja bih banovao i kockicu i radeta
bohore, prijatelju, nemaš šanse, ovo naše tinja godinama. možeš samo da pevaš on te voli duže ja te volim više
Podcenili ste me
Ali avaj
ahahahaha da da moj i zapatin pvt star sedam godina
mada je bohorov intenzivniji svakako
u našem nema golotinje... samo čista emocija
da da ljubav naivna ahahahaha