Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. Besplatne akcije Vukajlije da podeliš, Kajzene, prema učinku na sajtu

2. E aj neko od modova da mi promenu ime iz Perica Mali u Šćepan Mali. Kad sam već dupli nek budem lažni član Šćepan Mali.

3. šta, njih sam jebao?

Koliko sam skontao, a ja dobro kontam prilicno, bilo je obrnuto i to u periodu od 6 godina. Brt ti bas volis da ti utrljavaju spermu nakon sto ti izdrkaju na facu, ti si ta lobanja, prosto trazis to nekako, zudi ti faca za tim, zao mi te

Pa onda posle osecas krivicu i onda plaky

4. odakle ti znaš kako izgleda moja faca

5. gamby, stvarno pripazi na rečnik, ovo je već vređanje

6. Kosmopolita osetljiva na “spermu po faci” vidim

7. Zapata nikad nisam ni rekao da znam kako izgleda, niti da me zanima. Da pojasnim, pricam metaforicki.

Kosmo sve kul, mozemo da se prozivamo normalno bez tvog vadjenja ban pokemona

8. Selektore zašto kačiš slike prepubertetskih dečaka po forumu?

9. Kosmo sve kul, mozemo da se prozivamo normalno bez tvog vadjenja ban pokemona

Pa i nije bas normalno prozivanje vi ste vise onaj plavi sto gurka stolicom

10. Pa gde se toga seti, to treba okačiti ovde u prvi post teme.

11. Pseto a sto Bobgrok nije na listi?

12. Vi ne volite vašu mamu?
    Tvoju volem!

13. Pa da ukljucim i vas jbg

Dodacu ga mada vidim da je mrka kapa kosmopolita je glavni mod kao ono kad sudije u kosarci sviraju razlicito pa se slusa sta kaze glavni sudija

14. Aahaha ali ovo bob GROK, kao prase, to je level skečovanja čoveka koji čita viceve u skandi-humoru. stvarno sam mislio da može ovo neki dobar sparing da bude, ali jednostavno gambi... betonligaš si. uvek bio. nije to sramota. možda si ovako dobar lik pa su legende sajta htele da se druže s tobom. rekao bih ti nešto tipa ''još pasulja trebaš kusati da bi se sa mnom oprobao'' ali nema te količine pasulja jednostavno. puno pozdrava. više neću da te močam.

15. Ja nisam to ni izvalio, to je granjka stil

16. Gambi kojih 7 ljudi pratiš na Vukajliji?

17. hahaha bohore a ne diiiraj ga, šta ima veze koga prati

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.