Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. hej hej, legende sajta, imate potpuno pogresan pristup osvajanja sajta....previse ste zavadjeni medju sobom i onda se borite na dva fronta....plus vam je general pobegao posle prve bitke

2. Sprdajte se vi, ali trenutno ima dve strane popularnih definicija a pre par meseci se dešavalo da ne bude ni jedne jedine popularne.
    Sad, da l je to ono poboljšanje pred smrt, jebem li ga...

3. Kosmopoilta, sto toliko mases bananom, kao suverenog vladara sajta bi trebalo da te boli kurac

4. јебо те гамби младене, боље иди по собама и шамарај оне инвалиде (посебно Максимовића мајмунчину главату), бесплатно је

5. I koga boli kurac od cega se dekiju kenja

6. Zapata zapravo sam to u prolazu pokupio od nekoga, al nebitno, bas se bedno hvatas za slamke

7. Sprdajte se vi, ali trenutno ima dve strane popularnih definicija a pre par meseci se dešavalo da ne bude ni jedne jedine popularne.

Misija uspela

8. gde mašem, reme? rekla sam gambyu da je pretero samo

9. Svi dosli da gledaju kako se zapata bruka lolo

10. gde mašem, reme? rekla sam gambyu da je pretero samo

Zakljucavas teme, pretis banovima selektivno, mojne sad da se vadis

11. Sprdajte se vi, ali trenutno ima dve strane popularnih definicija

pitam se zašto xd

12. ај док сте сви ту
    је л' стојан каже колац ти је спремљен или колач ти је спремљен?

13. Ja sam obećao da neću više da te močam i držim se toga, samo apelujem na ostatak sveta odavde da istera do kraja gambijevo objavljivanje spiska ljudi koje prati.

14. ne vidim da sam pomenula ban, gamby. inače upravo na ovoj temi pseto maše banovima, a ja sam vrlo jasno protiv.
    nauči da čitaš, besplatno je he he

15. obrijo sam genitaliju i namazo nekom kremicom sve, da mogu bukvalno bi ova jaja stavljao u usta kolko su glatka

16. I ode tema do kurca lolo

17. Ovo sa trazenjem moje liste ljudi koje pratim je dosetljivo, moram priznati. Ali ne zelim da vam dam jos materijala sad kad se izlizala spika sa Dzimijem lolo

18. е алал ти вера што си човек пријатељу драги