Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. pa kako si onda proverio da loše jebem.

spoiler alert: nevin sam.

Pa rekle mi glave za koje si brojao sedista brt

2. Kakva dva majmuna jbt makar da vam je neka prozivka da prsti nego se bavite nekim lingvinstickim foricama i logickim zavrzlamama nemoj da ste dauni jebeni ili psujte majke il odjebite

3. pa pseto ne mogu dve večeri zaredom da deliverujem trošarina lvl rasprave

4. Pa onda napises ok i nastavis sa redovnim aktivnostima

Inace busido ispao pickica za to a ja te malo vise cenim nego ranije

5. deliverujem

ovo ti je za šamar samo takav

6. Iskreno jeste
    Edit: a napises li da smo TRIGEROVANI vrv ces ga i dobiti

7. Bilo je to ovako..

Napiše se definicija po modelu koji prija smislu za humor legende Džimija.. Onda on dođe na tu defku i baci koment sa osvrtom na neki hajlajt iz nje, uz OBAVEZAN smajli. Onda za njim doleti horda njegovih bičarki, tipa gambi, i kreću sa komentima "ovo je prejako", "zaglavljen na defki već 2h _" itd. To se posle odabere, e to kad dobiješ postaneš mini legenda. Onda te respektuju ostale bičarke i smeju se tvom JA JEMEN humoru.
    Primer:

Џими
    Ово је кул. :)

Гамби
    ХАХАХАХА П Р Е Ј А К О

Змиа
    Хахаха пишнула сам

Itd

8. što ste tolki fašisti za nečiji rečnik. a da pričam po vranjanski bilo bi hehehe glej ga smešno bugarče, što zboriš toj be bugarče. licemeri.

9. Prvo kenja mi se od tog proseravanja a drugo Bohor vas ništa ne razume.

10. "Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu)."

11. "Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

12. Meni vranjanski ne bi smetao, mozda bi se ponekad smejao na reci tipa mockanje itd ali u granicama normale

13. ahaha ali kao OPREZ ĆIRILICA

14. "Vukajlija - Najbolji izum još od toalet papira !!"

15. ево врањански
    "нелош речник на сръбския жаргон http://vukajlija.com"

@zinaidasun | 13. November 2011.

16. "vukajlija.com estimated worth is $111,500.2 USD."

Di su naši novci?!

17. dosta dobar doprinos vukajliji su dali vranjanci, usudio bih se da kažem veći nego nišlije npr

18. Di su naši novci?!

popušio kazan sa frenkijem

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.