Ja se nisam šalio, stvarno sam tražio odabir. A time se podigao opšti kvalitet jer moja definicija je objektivno odlična. I usput sam se zalagao i izborio za transparentnost.
Nema na čemu.
Vukajlija ima bas dosta drugarskih parova koje prevazilaze to drugarstvo neko, uskace se na prvu prozivku. Malo mi bio neobican taj odnos Olanik- Pazl, ali vidim sad Pezos- Dzonovan pa kapiram nema nista lose u tome
kako menjas nadimke bez krune
Ja se nisam šalio, stvarno sam tražio odabir. A time se podigao opšti kvalitet jer moja definicija je objektivno odlična. I usput sam se zalagao i izborio za transparentnost.
Nema na čemu.
odaberitw nesto Pezosu uznemiren je, voleo bi, ali pazi na reputaciju mene evo boli kurac ja sam takav
hej bombas pojedeš mi kobas
meni komotno moze da se obrisu sve i jedna defka, osim prve odabrane, ako se neko ne lozi na ta decija sranja ovde to sam onda ja
aaaaa slabije kapiram, znaci pecnulo te je jer si se i ti pronasao u tome, znaci i tebi su sve defke izmoljene?
ulaziću i dalje jednom godišnje na sajt da napišem ovo
U drugi pasus stavi “Nemam druge potrebe da ulazim, virtuelno sam ti svrsio po faci na ostalima je da razmazu.”
Ja jurim prosek.
Marko jel ti podrzavas da ja budem mod
Ni hao marko
ш
то значи да
Mladene evo ja podržavam ali da promeniš ime u Centurion.
Xie xie marko
stvarno e, preglupo je da ps ne bude mod
e moj Pezose, kamo srece da su izmoljene
ovim putem želim da pozdravim mog zemaru pezosa
Vukajlija ima bas dosta drugarskih parova koje prevazilaze to drugarstvo neko, uskace se na prvu prozivku. Malo mi bio neobican taj odnos Olanik- Pazl, ali vidim sad Pezos- Dzonovan pa kapiram nema nista lose u tome
шје шје је једна од десет речи које знам
меко ш оно црногорско