Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. omiljeni par GRANJKA - VALDEMAR

2. 健康 马尔科 绝地 狗屁

3. Ps kao savo iz kikinde

E JESAM LI REKO DA ĆETE DOĆ

4. baš je uspeo, svaka čast. mada je rasni ukupno dva puta to uradio, ja mu dam dupli nalog i on me napuši sa upravo tog naloga i natera da banujem svoj dupli nalog jelte
    tako da: rasni-pseto 2:1

5. космо украсу ове баште

6. Kosmo kako idu stvari s mojim umodovanjem

7. ahahahaha mada sad kad pogledam, velika je sličnost sa rasnim stvarno, ista ta aktivnost, sam održava forum, svugde ga ima, pa opet dok je u banu primetan je spokoj ovde i lepa atmosfera

8. zapata, nema kaizena, još ništa

9. pogino sam u ratu

10. a, ok, tako ćemo znači, edituješ mi postove i menjaš, odjavljujem se sa sajta jebo te on

11. nemoj bre crknuću za tobom

12. ахахаха погино сам у рату ахахаха ааа

13. nek ostane zapamćeno da si me ti oterala jer mi menjaš postove i ne dozvoljavaš da bilo šta napišem, stidi se

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.