Prijedor-zahtev da se banuju svi dupli pisam im u usta

1. Kad se setim kako mi je nekad chevu držao predavanja zbog otvaranja duplih i lajkovanja svojih definicija... jebes ban, poj’o se od sramote haha

2. Hahaha koje kučkisanje. Jebem ti mater smrtna uvreda, al' zato pominjanje gena nije uvreda, uaaaaaaaau. Ko ti podmeće gluten Kosmo?

3. A plačem na ovo života mi, došao sam do zaključka da je ozbiljan car ako je sve ovo namerno radio samo kako bi kosmopolita banovala dupli nalog, haha

4. И шта сте ријешили на крају?

Ова тема опет на крају се свела само на вријеђање.

5. Ipak sam te naterao da banujes makar jedan dupli iako si rekla da NECES DANAS IZ PRINCIPA. Jos ti treba kerozina rekao sam ti vec PSETO WINS BY KO pozz

ja to kao princip navedoh bombasu, ali sam mu i praktično rekla da ga volim, sad ako se to računa za ozbiljno, da ga jebem baš

nego me čudi kako pseto ne uđe sa zelene kockice da isteruje pobedu banom

6. Skočimiš
    daj i meni krunu jebiga nijesam ni ja šugav valjda sam zaslužio što branim sajt od legendi a ne smiju mi ništa napisati jer znaju da ću ih naći u gradu da ih šamaram

ako je moglo da se zategne jedan pseto da dobije krunu, stvarno ne znam zašto je ti ne bi imao

7. ko je legenda ja sam

8. Ban dao, ban dočekao, vidim..

9. Mislim da treba da prespojite neke stvari u glavama, progutate ponos, i da shvatite da je najbolja solucija da vam ja budem mod... uprkos ex- tarzanija statusu, činjenici da sam bugarin, midžet itd...

10. Ako promeniš nik možda i podržim

11. Započni prvo predizbornu kampanju, iznesi neki program u kome predstavljaš viziju Vukajlije na čijem bi čelu bio ti.. Pošalji nam na kućne adrese malo brašna, zejtina, deterdženta.. Znaš već kako to ide.

12. Duša me boli kad vidim koliko se svadjate...

13. Informer:
    HOROR U MLADENOVCU! Šahovskom figurom iskopao drugu oko!

Ajoj Kozma sta zavadi druga dva

http://informer.rs/storage/assets/NASLOVNA16_660x388.jpg

14. Иду кола као алва.

15. nego me čudi kako pseto ne uđe sa zelene kockice da isteruje pobedu banom

Pa ispunio je svoj cilj, naterao te da banuješ zavisnika, zašto bi sad i Kockicu rizikovao? A i ovo što je Bombas okačio, možda su se stvarno on i lenor potukli oko šaha.

16. prekinite da kao u SHALI trazite da vam se odabiraju defke, jer je to jadnije od chavezovog dinara...kao hehe moze i meni odabrana...ma salim se, al aj odaberi vec ako si krenula....i onda dodjete i kukate kako opao kvalitet, a 80% odabranih su izmoljene na ovaj nacin

17. ja sam ovde da opsujem majku nekome ko hoce?

18. Pa ispunio je svoj cilj, naterao te da banuješ zavisnika

псето ми реко да напишем ово

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.