uputstvo za promenu nicka na sajtu vukajlija

1. Malo uputstvo za one koji zele da promene nick na sajtu vukajlija, a nemaju opciju jer im treba kruna

1. U temi Kk Crvena Zvezda trebate napisati dva afirmativna posta o Nebojsi Covicu
    2. Sa skrinovima toga sto ste napisali javiti se na pp moderatoru Truc
    3. Uzivajte
    Lista clanova koji su iskoristili ovu opciju:

Scouser
    Vailpando
    Captn Harlbow
    Fender

itd itd

2. ali treba i 25 definicija da se ima

3. ахахахахах

4. Па да, решиће то Звездашки лоби Вукајлије. Упис.

5. Mislim da nije pravilo 25 definicija da imqa, samo da si cigan

6. biti navijač blizanaca mu dođe isto kao i biti religiozan: potrebno je slepo verovati

7. Трућ је Марко Николовски гуглајте

8. Мени то не треба.

9. stavljeno par nickova u prvi post kao dokaz, a ima ih mnogo vise, svima je zajednicko da su ostrasceni musavci i da su barem jednom izvredjali nekog grobara (mene) za Truca je to bio dovoljan materijal da ih stavi u istu ravan sa legendama pisanja

10. Лембас је глодар, јел то издаја Гробарског лобија на Вуки?

11. Spem je ovo Bomb
    Ko te čuva kad nisi banovan a sranja praviš svakomalo

12. sranja prave oni na koje ukazujem

13. i kako je ovo spem, otvorena tema za pomoc clanovima, otkad je to spem

14. Ubijete me i uzmete krunu

15. i ja bih moju vratio ako moze

16. Olanik rece da je svima omogucena promena nadimka, ako moze objasnjenje za clanove koji ne znaju u pravilima da se napise

17. pa ne anam, kaze covek da mogu svi zato i mene zanima

18. morate pitati jednog bas zajebanog hakera

19. pretpostavljam Kozmu, njene html vestine idu dotle da jedan nalog moze koristiti vise ljudi

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.