Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
ne znam zasto. ali, dok sam bio mlađi i ja sam gledao sise. sada kada sam stariji sise su mi nebitne, samo dupe. upamti, zena ne moze imati preveliko dupe. veliko da ali preveliko ne.
vidis kod mene je obratno bilo, valjda zato sto je svaka imala dupe, ali nije svaka imala sise. Tad bas nisam bio neki probirac, pa mi je svako dupe bilo ok.
može biti da je sve to dio popularne kulture, nekada su glavne ribe bile Samanta i Sabrina a danas su to neke druge ribe sa nekim drugim kvalitetima, uglavnom je dupe u pitanju.
kako kaze onaj hanibal lecter, žudiš za onim što gledaš svaki dan, jbmliga.
http://2.bp.blogspot.com/-MAM5Bj7GCys/VA3amlN6PVI/AAAAAAAAi-k/BnkqP6h-O9s/s1600/26a.JPG
SABRINA SALERNO
Konobara molio sam pice da donese
Castio me jedan covek bez adrese
Nikad nisam presao sa reci na dela
Bio sam i ostao baraba sa sela
Odbojkasice imaju dobra dupeta uglavnom
Paninaro najneduhovitija osoba na sajtu
Da odbojkasice, s tim sto sa ramenima malo ubiju utisak, no dobro.
Najgora dupeta imaju drzavne sluzbenice, provereno.
i to zavisi, imaš službenica koje puno hodaju na poslu, komunalne policajke i sl.
Ovo sto kaze apofis je jedan od razloga za pokretanje teme. Nabile se u kancelarije a guzica samo raste
Nabile se u kancelariju, to prvo doruckuje, pa se casti posle svime i svacime. I kada dodje kao dobra riba, asimiliraju je brzo. Prosto nema da se vidi dobra riba medju sluzbenicama, jedino gde se nazire da je nekada bila dobra riba. Ako se i kada dobra riba u hodniku nadje, to je neka nedrzavna nesluzbenica sa strane dosla da zavrsi posao.
I po sudu jbg cim je vidis kako lepo njise hodnikom znas da je nova jer je dupe valjano. Zaposlio sam licno jedno 15ak picki i kroz 5-6 godina gledao njihovu transformaciju u kanturine. Osim jedne koja roka trening posle posla svaki dan ona kad se presvuce u helanke na poslu da krene na trening svi su na hodniku xd
E a sve ne prestaju bukvalno da pricaju o dijetama i kurcima a svakoj na stolu sok keks cokolada neki kurac iz pekare itd
Pih jedan dan u sudu kad se pojavi jedna advokatica iz Bg/a, avion, bila privremena obustava rada, pamtim dobro taj dan. Saljem ti pvt, da me zaposlis, da sam zensko opasna bih picka bio.
Nadjoh je
https://advokat-popovic.com/assets/images/slide-men.png
Edit
Haha, bukvalno. Ono sranje kartonsko, sto lici na stiropor, a u fioci dve milke sa oreo keksom i karamelom
Odlicna picka rekao bih
Edit: tesko da ikoga sada zaposlim xd
Opicila neku suknju sevaju butkice, pa to priznas i sto si uradio i sto nisi.
Hahah da, o dijetama uglavnom pricaju ribe sto nikad na njih ne odu
A najjace kada ih vidis sa flasicom u crnim helankama kako gacaju ulicom, simuliraju trening da olaksaju savest.
A u historiju, kako napraviti domaći čiz kejk