Sta se desava sa guzicama?

1. Pa realno cmar treba da bude bez dlaka, hemoroida i jos ako je izbeljen krnem jezik ko u eurokrem

2. Pa u smeru kontra od kazaljke na satu.

3. hehe znam da cete da mi odgovorite nesto kao "koze ne briju cmar" i tako to ali moram da vam kazem da ste mnogo srecni ljudi ako nikada nijeste imali prilike da se sretnete sa cmarnim dlakama kod zenske guzice :)

4. Jos ako si neobrijan, pa to se pretvori u picvajz.

5. nikada se nisam brijao. da se obrijem dolje kako bih sapunicu za kupanje napravio?

6. Nadovezivao sam na ps/ov i tvoj komentar.

hahah

7. Moze i u krug a moze i ko hilti kad upalis cekic

8. Dobro, sad bar znamo ko jede beli deo eurokrema xD

9. Pa lepsi je beli, zato je eurocrem>nutela

10. Pa ja bih sada rekao da vise volim crni deo, ali ce to neko sigurno zloupotrebiti u ovom kontekstu.

11. Apofis ne jedi govna, haha sketch

ne ljuti se da nisam ja drugi bi

12. Opusteno, radi skeca sam i napisao.

13. Sprle
    rdjavome svaka dlaka smeta
    lepota je u oku posmatraca
    moda je promenljiva

Ovo ja, cathalian, nisam pisala, da se razumemo. Ni dalje u produžetku. Više nas koristi nalog. Daj plusirajte mi cathalian malo

14. Znaci dobro dupe imas xd

15. A nisam ni to rekla hah

16. Pa reci ajde dza ili bu nece niko da se ljuti

17. Ovo ja, cathalian, nisam pisala, da se razumemo. Ni dalje u produžetku. Više nas koristi nalog. Daj plusirajte mi cathalian malo

Da, to lici na sojin komadic, samo sto nije dovoljno perverzno.

zanimljivo je to sto su dupeta toliko zanimljiva, kad nikakvu funkciju ne vrse, (mislim spoljnom upotrebom), ajde za sise i razumem, i za kukove, plodnost zene ovo, ono, ali dupeta. Nisam pametan. Vise sam covek za sise, ali nije bas prijatno kad nema dupeta, ne zna covek sta ce sa rukama u jednom trenuku.

18. ženu dupe krasi a tortu orasi

19. zena bez dobrog dupeta moze da bude samo prijatelj, nekad ni to

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.