Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa dobro to je zacarani krug, nisi tukao na vreme pa ne ume nista da spremi pa zato jedes burek pa si zato zavoleo burek i zato je ne bijes...kao knezova pesma ona
ona kvitko ima kvalitetno prkno
nije brate nego me boli kurac ionako ne jedem doma skoro nikad
https://i.pinimg.com/originals/9e/b4/bc/9eb4bcbc9c2f8b10a037baec13797acb.jpg
Ko je ovo jebo taj nema sta vise da trazi od zivota
Odlican izbor Maestro, ko je ova rava?
ух какво дупе има докторка што ради у мом вртићу матора ал овакво дупе нисам видео четри године сиг имам слику кад се нагузила и показује неки латино плес васпитачицама ал немогу да окачим
Odakle je? Nz gambi ova slika je hit na internetu ali ne znam ko je doticna
Loznica jako dobro stoji sa guzicama
Mala dogresija, u Loznici svaki treci auto bmw
слажем се. можемо захвалити брдско-планинском поднебљу
Nema više dupeta srednjeg kvaliteta.
Kod nas u kraju ili su opasno dobri guzovi ono da ti se digne na prvu ili su kršine najgore.
Brt ne znam za Bosnu ali u Beogradu totalno ima najvise osrednjih dupeta, sto je meni totalno kul jer ne biram previse lolol
vida guerra
Bosanci samo nemaju ukusa Gambi lololo
Ahaha taj rad
Pa kada su u Beograd otišle sve te osrednje guzice odavde, ko vas jebe, eto vam osrednje guzice
guzice su iste guzice kao i ranije i na sve strane ima prevrh guzica samo vas bije nostalgija
koliko je dobra guzica je genetski odredjeno, samo velicina moze da se menja ishranom i vezbanjem
mada kad riba vezba meni postane bas odvratna ta bulja jer se iskockasti nekako od cucnjeva
Biciklizam broj dva najbolji lek za neljubazne gujsce, nebitno kojeg roda.
Šetnja broj jedan.
Hajking, treking, kajmak mejking.
ma kakav biciklizam koliko prepicaka znam s buljama s kojih bih jogurt srkao idu do prodavnice i nazad biciklom
genetika za guzice, presudna stvar je.