Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sara Jo ti je tip žene što pred dečkom na silu podriguje, jer misli da je to zamena za duhovitost
sara jo prepička koja te dovede pred svog dedu da proceni jel smeš da držiš za rukicu
sve drugo je noob maštaranje
https://dodaj.rs/image/LX39fz
https://www.blic.rs/zabava/sara-jo-muskarcina-nastup-pesma-za-evroviziju/wpchmxd?ref=fbblic&fbclid=IwAR3W2PvZucY9sLsdCRwzf2zdOpjOEJ9_NWIr6jdsY3OzVud5tek2VELusUo
Da
deda konsterniran šmoklje na aparatima
Nek Andrej odigra singl neki sa kvotom 2.80 i može da uđe Forbsovu listu
E dobra je
bas se porkurvala sara jbt
nije trebala tako da prodaje bulju, bila fina cura.
Fine pare bi uzela na onlifans
Jbt bila za evrovizn i ona varijanta moje tri
Kakav je to seljacki nastup bio. Sara sad ima i satanski potencijal.
Za dobar nastup treba da instalira penis na celo kako bi bila u top 3 i pokazala da imamo kalibar
U istom studiju Sara Yo i Dragana Kosjerina, parada top pičaka
Kaze se samo kosjerina
Zna se na koga se misli
Kao i ona druga ona velika sa cudnim prezimenom
Kilibarda, odlicno joj pristaje ime, jer ima ženstvenost jedne ogromne ratne sekire
Da ta toeto
Kilibarda jebote gde je nestala ona? Kosjerina je svakako dostojna naslednica
Šmo brat voli kranpače.
Obe mogu da glume Wonder Woman mesto Gal Gadot, opušteno.
Amazonke
Smo se lozi na brijenu iz got u borskim okolnostima
Bridžit Nilsen u Red Sonja
daj bre jbt, ne znam zene, odavno nisam tamo, al ovo sto sam izguglao i ove kilibarde i krampace i ova jojo rabit, dobre picke jbt. sta kenjate?