Prijava

https://www.mobafire.com/league-of-legends/champion/xin-zhao-55

Xin Zhao

Dobar jungler, nekad davno nije bio ni loš top. U slabijim divizijama i solidan adc.

Ravnopravnost, autore Vuk. Uz to dolaze prava i obaveze.

dota > league of dogshit

Oboje smeće, ali LOL sam peglao skoro deceniju, što me prilično stid. Prestao ima par godina i nisam se osvrnuo. Sadenly aj felt nating.

Kapiraš da je njoj mnogo teško sad? Nema ko da je zagrli, da je uteši, ovde dolazi da se smiri a nervira se

Ne može da se izjednačavaju, jesu smeće, ali dota je toliko kvalitetnije i objektivno bolje smeće da je to jednostavno neverovatno.

LOL kopija koja je nadmašila original. Lore bolji, pare veće, fanovi debilniji. Dota jeste bila prva, ali zajebi to.

Vuče brate i meni je teško. Ide prčena zima, neću videti sunca šest meseci, estonska hrana je kurac, standard nije puno bolji, a prvi komšija mi je Putin. Pa me ne viidiš da pizdim po šaljivom sajtu. Ako imaš dvaes plus i nemaš nikog da te uteši, možda je do tebe.

Lore nikako ne može da bude bolji, ova druga dva ajde nek ti bude. Dota je što se tiče game design-a nešto najbliže perfekciji do koje jedna multiplejer igrica može da dotera. Besprekoran audio u svakom pogledu, od voicelines do okolnih efekata, o grafici nema potrebe trošiti reči, u usporedbi sa LOLom koji izgleda kao preloše nacrtani anime dota je suvo zlato. Obe igre jesu derivati originalne dote tako da tu o nekoj originalnosti nema potrebe trošiti reči, ali dota 2 kao naslednik originala čak i tu odnosi prevagu. Dota > LOL i nije ni blizu.

Ok, priznam da je LOL grafika kurac, serem im se u drveće. Doduše, to je već bilo toliko nakon račvanja, da sam više i zaboravio kako dota izgleda. Ali meni se sviđaju LOL cinematics strašno. Ne znam kakvi su dotini. Pare jebiga jesu veće, nije pitanje mišljenja, nego brojeva. Ali zajednica je nešto najtoksičnije što sam doživio onlajn, a solunac sam i redita i forčena. Bolest je što nesvesno postaješ takav i dođe ti okej reći klincu iz ferencvaroša da ćeš mu zapaliti dedu a babu u debrecinku pretvoriti ako promaši još jednog kripa, mamicu mu glupandersku.

A da kad spomenu kripove, nemate deny, mislim stvaaaarno kako možete da igrate to smeće. Neironično mislim da kad bi LOL uveo aspekt deny-ja u svoj gejmplej da bi tek tad oduvao dotu u svakom smislu glede popularnosti i para.

Da, deny strašno nedostaje. Jbg. Zato LOL igraju male debilčine.

Neovisno od toga, sviđa mi se kapitalizam iza LOL-a. Igra je besplatna, momčine. Oh vidi, OP heroj koji može biti vaš za samo par dolara, a garantiramo da će biti OP idućih mesec dana sig sig. Ko oće? I svi oće, jebote. Vi koji nećete, evo vam šajni skin, skoro džabe. Koliko skoro? Samo par dolara, naravno. Besplatna igra zarađuje milijarde, dok mi pišemo poeziju.

Ajd sve ali kako si sa Xinom mogao da igraš adca u bilo kojoj varijanti ? Melee champ jebote, okej imao je kombo E+Q (čini mi se) onaj dash i knock na trećem pokeu ali isključivo je bio jungler i top lejner

Attack speed i masan QWE kombo. Posle ubija 1 na 1 većinu likova, uključujući i tenkove.

Attack speed čizme i BOTRK i Trinity Force i boktevideo.

Ja sam mu voleo i Hydru uzeti za dodatni splash, ali možeš i full attack speed build. TJ, bar si mogao tada.

Moguće, kasnije ti je trebao dobar range + attack speed + damage za adca tipa Luciana, jer si imao dobre tank supportove kao sto je Braum, Blitz, Alistar i onda samo rokaš

Nisam volio adc nikad, ja sam rođeni top lejner. Tu sam najviše igrao Dariusa, Gangplanka i Wukonga, zavisi od mete

Mid i Malzahar ili Lux. Čak je i Morgana mid bila ok.

Sve poskupljuje, a plate iste